Bunny Boo

Bunny Boo – Doel van het Spel

Met Bunny Boo kunnen jonge kinderen de fascinerende wereld van 2D en 3Druimte verkennen. Los de 60 opdrachten op en leer begrippen zoals boven/onder, binnen/buiten, zichtbaar/verborgen, enz. Kijkt het konijn door het ronde gat of door de ster? Zit het konijn op de gele, de rode of de blauwe blok? Sommige opdrachten zien er bijna hetzelfde uit. Toch kan de oplossing verrassend anders zijn, naargelang hoe ver de oren van het konijn boven de blokken uitsteken.

Bunny Boo
Inhoud: een rode, gele en blauwe houten blok, kaarten met 60 opdrachten, een foldertje met spelregels en oplossingen.

Bunny Boo Review

Bunny Boo van Smart Games werd in Belgie uitgeroepen tot winnaar van de verkiezing Speelgoed van het Jaar 2013. In Nederland werd het spel genomineerd in de categorie 0-2 jaar. De mening van de verkiezingspedagoog over dit spel;

Bunny Boo is een van de eerste spelletjes die je met een klein kind kunt en eigenlijk – aanvankelijk – moet spelen. Ouders moeten hun kinderen leren hoe zij met de vormen en de ruimtelijkheid van dit speelgoedje dienen om te gaan. Een sterke kant van dit bouwdoosje is dat het gebruik maakt van wat in de psychologie objectconstantie genoemd wordt. Een kind kan namelijk het beste met dit speelgoed spelen als het gaat inzien dat een verstopt konijn er wel is, ook al is die verstopt achter de andere blokjes van dit spel.

Bunny Boo Video

Duo-SVHJ--NL-BE

Ga naar laagste prijs