Bitzee

Bitzee is de tamagotchi van vroeger. Daar speelde ik veel mee. Weken en weken voor mijn digitale beestje zorgen en maar hopen dat ie niet dood gaat op het moment dat ik op school zit.

Bitzee: het ultieme digitale huisdier! Een doosje met 15 virtuele diertjes die je echt kunt aanraken en verzorgen. Aaien, eten geven en optillen. Het kan allemaal en Bitzee vindt het heerlijk en reageert met leuke geluidjes.

  • Begin met een schattige baby puppy en geef hem alle liefde en zorg die hij nodig heeft om te groeien. Hoe meer je speelt, hoe meer huisdieren je verzamelt! Voer ze, speel met ze, wieg ze in slaap, ruim hun rommel op en geef ze alle liefde die ze verdienen. Hij groeit van baby naar uiteindelijk een Super Bitzee!
  • Ontgrendel elk uniek Super Bitzee huisdiertje en ontdek bijzondere outfits en spelletjes. Gebruik traktaties om nieuwe virtuele diertjes te verzamelen tot wel 15 verschillende huisdiertjes in jouw doosje.
  • Inclusief 3 AA-batterijen.
Ga naar laagste prijs
De Bitzee is een plastic doosje met daarin een snel bewegend schermpje waarop een fluorescerend diertje te zien is. Het diertje maakt allerlei aandoenlijke geluidjes en kan ‘bestuurd’ worden met behulp van een swipe-pad, door het schermpje aan te raken of door het doosje in allerlei richtingen te bewegen. Kinderen kunnen proefondervindelijk ontdekken hoe ze allerlei effecten bij het diertje teweeg kunnen brengen (oorzaak en gevolg leren). Er is ook een handleiding bijgevoegd die alle mogelijkheden duidelijk maakt. De Bitzee is heel interactief en vraagt steeds om aandacht of nodigt uit tot het uitvoeren van opdrachtjes. Leuk speelplezier om alleen te spelen of samen met een vriendje.
Jury Speelgoed van het Jaar