De Verraders Spel

Kijk jij ook naar De Verraders op tv? Ik kan niet wachten tot de volgende nieuwe serie, want ik vind het altijd zoooooo spannend. Ik vind De Verraders persoonlijk veel leuker dan Wie Is De Mol. Daar heb ik me al zoveel jaren aan geërgerd. Dat aan het eind nog 2 mensen over zijn en dat ik zeker weet dat die ene de mol niet is. En die is het dan toch.

Nee dan De Verraders. Daar weet jij als kijker alles en is het reuze spannend om de acties van de verraders te bekijken en te ontdekken of ze er mee weg komen.

En nu kun je dus zelf De Verraders spelen met het bordspel van De Verraders: Ben jij de verrader of weet jij de verrader te ontmaskeren? Zijn jouw vrienden nog wel te vertrouwen als het om zilver gaat? En hoe goed kan jij zelf eigenlijk liegen als het moet? Speel verschillende missies met elkaar om zilver te verdienen, maar houd elkaar in de gaten. Want er is een verrader met geheime opdrachten in jullie midden.

Bespreek tijdens de Ronde Tafel wie er opvallend gedrag vertoont en stem op wie jij denkt dat De Verrader is. Maar pas op, kom je te dicht in de buurt van De Verrader en heeft De Verrader de geheime missie gehaald, dan ben jij je leven in de Nacht niet zeker…

Het De Verraders bordspel speel je samen, terwijl je eigenlijk niemand kunt vertrouwen. Wie is De Verrader en wie zijn De Getrouwen? Kom erachter in de finale en ga er vandoor met al het zilver!

Ga naar laagste prijs
De Verraders is een bordspel waarbij de spelers tijdens ‘missies’ moeten samenwerken om zoveel mogelijk zilver te verzamelen voor de gemeenschappelijke pot. Tegelijk moeten ze ook persoonlijk zilver vergaren om te kijken wie de eindwinnaar is. Behalve de ‘Getrouwen’ is er ook een geheime Verrader, die tijdens elke missie een geheime opdracht moet uitvoeren. Als dat lukt dan mag hij in de nachtfase een speler ‘vermoorden’, wat hem persoonlijk zilver oplevert. Tijdens de ‘Ronde Tafel’ wordt besproken en gestemd wie de Verrader zou kunnen zijn. De speler waar het meest op is gestemd, verliest zilver. In de Wapenkamerfase moeten spelers tegen elkaar een opdracht uitvoeren, waarbij de winnaar een beloningskaart krijgt. In de eindfase onthult de Verrader zijn identiteit en wordt er gescoord wie de winnaar is. De Verraders is een spannend spel vanwege het onderlinge wantrouwen mbt de onbekende verrader. Onverwachte wendingen en de voortdurende keuze tussen samenwerken en voor het eigen gewin gaan. Iedereen zal steeds heel betrokken zijn om te ontdekken wie de Verrader is. Het spel vraagt om gerichte en gedeelde aandacht, planning en strategie, sociaal inzicht en overzicht en een goed geheugen. Leuk en spannend om met vrienden of (oudere) familieleden te spelen.
Jury Speelgoed van het Jaar