Libertalia Bordspel

De eilanden van Galecrest zitten vol met buit. Als luchtpiraat ga jij de strijd om roem en rijkdom aan. Je leidt je eigen bende piraten, die je een voor een naar de verschillende eilanden stuurt. Rang en reputatie bepalen of jij de buit binnensleept.

In Libertalia krijg je per ronde een aantal karakterkaarten, waarvan je er vervolgens per beurt één in moet zetten. Elke speler heeft dezelfde karakterkaarten. De hoogste karakterkaart die op een eiland is geplaatst, wint de buit. Bij gelijkstand wint de speler met de beste reputatie. Zwakkere piraten kunnen echter nog een tactische rol spelen in de nachtfases, die na de eilandfases plaatsvinden.

Libertalia is een tactisch spel, waarbij je goed moet letten op wat je tegenspeler van plan is. Jullie hebben immers allebei dezelfde kaarten op handen! Hierdoor ontstaat een spannend kat-en-muis-spel. Wie zet het slimst de karakterkaarten in en gaat er met de buit vandoor? Libertalia bevat ook speciale automa-regels voor solospelers!

Ga naar laagste prijs
Een goed geheugen zal je in dit spel dus helpen. Met een stukje bluf, list en bedrog zal je naar de overwinning komen. Hoe meer je dit spel speelt hoe meer diepgang dit spel krijgt. Prachtig gemaakt.
Jury Speelgoed van het Jaar

Extra informatie

Jaar2022
LandNederland
Leeftijdscategorie+12 jaar
Winnaarswinnaars 2022
2022 CategorieënKennerspellen

Productgalerij

Libertalia Bordspel