Knutselmateriaal, deze top-10 aan knutselspulletjes wil je direct in huis halen

Knutselen, dat is toch zo leuk om te doen. Maar dan heb je natuurlijk wel het mooiste knutselmateriaal nodig. En dat is in overvloed te krijgen. Van kleine schattige pakketjes tot mega-pakketten waar je stevig mee door kunt. Laten wij daar nu een hele mooie top-10 voor hebben. Lees dus snel verder.

Nu zouden we een mooi verhaal kunnen ophangen over wat knutselen is, wat knutselmateriaal is, waarom knutselen goed voor je is. Gaan we niet doen. We gaan lekker spulletjes scoren, zodat we meteen kunnen beginnen.

1. Knutselmateriaal opbergen in Lena knutselkoffer 800 delig

800 knutseldingetjes zitten er in deze Lena Creatief Jumbo Knutselkoffer. Denk bijvoorbeeld aan: gekleurd papier, pijpenknoei, brilogen, pompons, glitterstenen, piepschuimballen, crêpetape, gekleurde ijsstokjes, sleutelhangers, papieren stickers, strooiklemmen en knopen.

Specificaties:

 • Kleur: multicolor
 • Materiaal: papier, vilt, kunststof

2. Knutselmateriaal kopen: Crayola Kleurkoffer Inspiratie (140st)

De Inspiratie Kleurkoffer van Crayola is dé kleurset voor de echte creatieveling. De schrijfwaren van Crayola geven de meest heldere en felle kleuren. Deze kleurset bevat maar liefst 150 onderdelen. De inkt van bijgevoegde viltstiften is gemakkelijk afwasbaar van huid en kleding.

Inhoud:

 • 64 waskrijtjes
 • 22 mini kleurpotloden
 • 40 viltstiften
 • 30 blanco papiervellen
 • Draagbare kleurkoffer

3. Dessineo Tekenenmachine

Dessineo is speciaal ontworpen voor kinderen van 4 jaar en ouder. Kies een van de transparante sjabloonschijven en leg deze in de draaischijf. Zet de projector aan, draai de schijf naar stap 1 en trek de lijnen over met een stift. Draai de schijf vervolgens door naar stap 2, 3 en 4. De sjablonen lopen op in moeilijkheidsgraad. Alles kan netjes opgeborgen worden in de tekentafel.

Inhoud:

 • 1 tekentafel met handvat
 • 30 tekensjalonen
 • 1 zwarte stift
 • 10 achtergrondbladen A4
 • Handleiding

4. Goedkoop knutselmateriaal: Scharenset voor Kind – Set van 6

Oww, deze scharen zijn leuk. Daar kun je de mooiste creaties mee maken.

Wat krijg je:
– Kartelschaar 1: kleine zigzag
– Kartelschaar 2: grote zigzag
– Kartelschaar 3: kleine boog
– Kartelschaar 4: grote boog
– Kartelschaar 5: stamp
– Kartelschaar 6: castle
– Lengte: 13 centimeter


5. Knutselmateriaal: Knutselpapier

Knutselmateriaal: Knutselpapier
Ga naar laagste prijs
bol.com
Laatst bijgewerkt: 18/04/2024 - 04:27

Deze set bevat 100 vellen gemakkelijk opvouwbaar origami-papier in 10 prachtige kleuren op A4-formaat voor een heleboel verschillende origami-figuren. Wil ze niet aan de origami, dan kunnen je kids lekker zelf verzinnen welke mooie creaties ze met dit papier maken.


6. Bunchems! Jumbo Pack – Knutselmateriaal kind

Bunchems zijn kleurrijke balletjes die aan elkaar blijven haken. Maak alles wat je maar kunt bedenken en breng je 3D creatie tot leven met de accessoires.

Een super grote verpakking met meer dan 1000 originele Bunchems en accessoires. Bouw hoger en meer met het Jumbo Pack van Bunchems en maak jouw eigen wereld van Bunchems!

Let op: Bunchems zijn alleen bedoeld om samen met andere Bunchems te gebruiken en niet als versiering voor in het haar.


7.  Knutselmateriaal peuter: Quercetti FantaColor junior

Met deze Quercetti FantaColor Junior set kunnen kinderen gemakkelijk hun eerste prachtige creaties samenstellen door het plaatsen van de 48 grote pinnen in het geperforeerde bord. Kinderen kunnen met dit spel voortborduren op de meegeleverde afbeeldingen of ze kunnen uiteraard hun eigen creaties maken. Om opnieuw te beginnen draai het bord gewoon om en druk de pinnen er uit.

Inhoud:
De set wordt geleverd met:

 • 48 grote pinnen in 4 verschillende kleuren
 • Een geperforeerd bord
 • 16 leuke afbeeldingen
 • Geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar
 • Het bord wordt tevens geleverd met 2 kleine steuntjes zodat het mooi rechtop kan staan.

8. PlayMais Basic Knutselpakket

Verras je kindje met deze Playmais Basic Emmer. Gegarandeerd urenlang speelplezier, want wat kun je allemaal wel niet doen met al deze vrolijk gekleurde vlokken.

Aantal: meer dan 1000 Playmais vlokken.
Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.


9. Teifoc Bouwdoos – Kasteel

Met Teifoc leert jouw kleine bouwen met echte bakstenen en cement van fijn zand en mais-extract. De set is inclusief een bouwinstructie en alle benodigdheden om het model te maken. Er zijn minstens 3 modellen mogelijk om te bouwen met de 200 steentjes.


10. Meer dan 180 Stuks Knutselmateriaal voor Urenlang Creatief Plezier

Met de Grafix Craft Box heb je alles wat je nodig hebt om je creativiteit de vrije loop te laten en prachtige kunstwerken te maken. Deze handige box bevat meer dan 180 verschillende stukken knutselmateriaal, waaronder pompons, gekleurde ijsstokjes, glitterlijm, een kartelschaartje, lijm, gekleurde veren, wiebel-oogjes, gekleurd papier en nog veel meer.

Meest gestelde vragen over knutselmateriaal en knutselen

Knutselen, het lijkt zo simpel maar er zijn mensen die er vragen over hebben en misschien ben jij er wel 1 van. Lees hieronder de antwoorden op de meest gestelde vragen:

#1 Waar kan ik knutselmateriaal kopen?

Om knutselmateriaal te kopen ga ik regelmatig naar de kringloopwinkel of naar de Action. Maar als ik echt wil shoppen en mooie dingen wil scoren kijk ik ook altijd even bij bol.com

#2 Wat kun je thuis knutselen?

Heb je even? Want je kunt zo veel verschillende dingen thuis knutselen. Als je maar spulletjes in huis hebt en als het maar in de ruimte past waar je aan het knutselen slaat. We hebben een superleuk knutselboek voor je gevonden, daar kun je heel veel inspiratie uit halen.

#3 Wat heb je nodig om te knutselen?

Om te knutselen heb je vooral een creatieve geest nodig. En dan vind je de spullen vanzelf wel. Mama, mogen we die doos kapot knippen (schaar voor nodig)? En die spulletjes eraan plakken (lijm nodig). Zo groeit de creatie vanzelf en dan wordt het tijd om het ook echt mooi te maken (stiften, papier, versierseltjes) en zo ga je verder en verder.


Zat er wat leuks tussen? Ja toch zeker! Als jij jouw favoriet gevonden hebt, dan nodigen we je uit om deze te delen met de deelknoppen hieronder. Wie weet wie je met jouw ervaringen inspireert.

Is dit niet wat je in gedachten had om te kopen voor jouw kleine? Is een diamond painting misschien wat je zoekt? Of de leukste klleurboeken? Ook niet? Handletteren dan?