SmartMax speelgoed kopen

Heb je het speelgoed van SmartMax al gezien? Het is niet voor niets zo populair. Want het ziet er niet alleen leuk uit, het laat jouw kleine ook op een speelse manier kennismaken met de werking van magneten. De kleurrijke onderdelen klikken als vanzelf aan elkaar en met een beetje kracht maak je ze net zo makkelijk weer los. Het aantrekken en afstoten van de magneten is al een spel op zichzelf en zorgt voor echte aha-momenten bij de jongste kinderen.

Betekent dit dat SmartMax dan niet leuk is voor grotere kinderen. Nee, natuurlijk niet! Voor oudere kinderen is het de uitdaging om de grootste torens en de mooiste constructies te bouwen. Zo helpt spelen met SmartMax bij de ontwikkeling van de fijne motoriek, leren kinderen al spelenderwijs ontdekken en wordt de fantasie gestimuleerd.

SmartMax is in zoveel soorten en maten verkrijgbaar dat het nog lastig wordt om te kiezen. Geen nood, daar helpen we je graag bij, dus bekijk meteen onze ultieme top-10.

1. SmartMax My First Tractor Set

Ga naar laagste prijs
bol.com
Laatst bijgewerkt: 05/06/2023 - 04:24

Dolle pret voor de allerkleinsten met deze tractor en aanhangwagen van SmartMax. Speelplezier gegarandeerd samen met de traktor, de boer en de paardjes! En je kunt het zo gek maken als je zelf wilt, want alle onderdelen kan je met elkaar verbinden. Alle onderdeeltjes klikken heel eenvoudig in elkaar dankzij de magnetische staafjes en metalen balletjes.

Deze bouwset voor de allerkleinsten bevat 22 onderdelen:

 • magnetische staafjes
 • metalen balletjes
 • 2 paarden in 2 delen,
 • 1 aanhangwagen in 2 delen
 • hekjes.

Mixen en matchen maar.

2. SmartMax Start Try Me+

Deze basis-doos van SmartMax is een ideale magnetische bouwset en bevat 30 grote elementen (waaronder gebogen staven) en een uitgebreid boekje met voorbeelden en tips. Alsof dit nog niet gek genoeg is: alle onderdelen kunnen worden gecombineerd met de bestaande SmartMax-sets.

Bouwen maar met de staven en metalen ballen Zo kom je tot een eindeloze reeks mogelijkheden!

3. SmartMax Click & Roll

Ga naar laagste prijs
bol.com
Laatst bijgewerkt: 05/06/2023 - 04:24

Een speeltuin van buizen voor iedereen die van ballenbanen houdt. Bouw de gekste constructies en laat de ballen maar rollen. Alle onderdelen kunnen worden gecombineerd met de bestaande SmartMax-sets. Met de staven, buizen en metalen ballen, kom je tot een eindeloze reeks mogelijkheden!

4. SmartMax Basic Stunt

Stunten is toch het leukste wat er is? Met deze doos heb je een ideale magnetische bouwset met meerdere grote elementen zoals een springschans, die ook als brug gebruikt kan worden. Verder zit er materiaal bij waarmee 2 auto’s gemaakt kunnen worden. Inclusief een uitgebreid boekje met voorbeelden en tips.

Heb je nog andere SmartMax dozen? Alle onderdelen kunnen worden gecombineerd dus de mogelijkheden zijn oneindig groot. Bouwen maar!

5. SmartMax Sterke Voertuigen Mix

Ga naar laagste prijs
bol.com
Laatst bijgewerkt: 05/06/2023 - 04:24

Met deze uitgebreide set kan je een heel wagenpark samenstellen! Maak een graafmachine, een bulldozer, een wagen met ladder, een heftruck, een sleepwagen, een takelwagen, een pick-up of een laadwagen! De cabines, graafarmen, wielen en andere opzetstukken kunnen makkelijk op de magnetische staven worden vastgeklikt. Alle onderdelen kunnen worden gecombineerd met alle bestaande SmartMax-sets.

6. SmartMax My First Animal Train

My First Animal Train van SmartMax is een uitgebreide magneet kit voor je kleine ontdekkingsreizigers. De set bestaat uit 22 delen, waaronder een locomotief met een treinbestuurder.

Inhoud:

 • 4 grote bars
 • 2 staven medium
 • 3 metalen ballen
 • 1 treinbestuurder
 • 1 leeuw
 • 2 groene locomotief delen
 • 2 delen van een blauwe gesloten wagons
 • 1 olifant
 • 2 rode delen van een open wagens
 • 2 gele delen van een open wagens

7. SmartMax Mega Ball Run Knikkerbaan

Ga naar laagste prijs
bol.com
Laatst bijgewerkt: 05/06/2023 - 04:24

Marblemania, maar dat gewoon bij je thuis. Bouw de ultieme ballenbaan met 74 onderdelen! Of maak andere gekke machines en laat de ballen rollen. Deze magnetische constructieset bevat niet alleen speciale onderdelen zoals buizen, maar ook speciale X-vormige staven met 4 magnetische uiteinden. Alle onderdelen kunnen worden gecombineerd met alle bestaande SmartMax-sets. Laat de knikkers maar rollen.

8. SmartMax Basic basis doos magnetische bouwset

Deze basis-doos is een ideale magnetische bouwset en bevat 42 grote elementen en een uitgebreid boekje met voorbeelden en tips. Hoe meer onderdelen je kleine heeft, hoe meer de fantasie geprikkeld wordt en hoe meer en hoe groter gebouwd kan worden. Gewoon door de onderdelen aan elkaar te klikken en weer dooooorrrrr.

9. SmartMax My First Safari Animals

Ontdek alle dieren die je op safari tegenkomt met deze vrolijke speelset. Combineer de juiste delen van de dieren met behulp van de staven of maak je eigen maffe creaties. De Krokofant of de Leeuwodil. De set is gemaakt van zacht kunststof en bevat 18 onderdelen om de leukste dieren mee te creëren. Spelen met de set stimuleert de ontwikkeling van creativiteit en laat jouw kleine kennismaken met magnetisme.

10. SmartMax My First Totem Set

Ga naar laagste prijs
bol.com
Laatst bijgewerkt: 05/06/2023 - 04:24

Bouw je eigen totem maar let goed op alle details. De SMARTMAX totem is niet alleen superleuk magnetisch speelgoed bestaande uit 8 blokken met verschillende vormen, geluiden en structuren maar bevat ook 24 opdrachten met de meest diverse totem-constructies.

En? Mooi speelgoed gevonden? Dit is trouwens nog lang niet alles van wat SmartMax te bieden heeft. Dus als jouw perfecte set er nog niet tussen zit, kun je op je gemak nog verder zoeken.

Wil je iets heel anders dan het magnetische speelgoed. Kan ook. Lees dan hier verder

Verkrijgbaar bij

bol.com
top1toys.nl
Laatst bijgewerkt: 05/06/2023 - 04:24

Verkrijgbaar bij

bol.com
top1toys.nl
Laatst bijgewerkt: 05/06/2023 - 04:24