Marvel Battle Cubes kopen, check onze top-10

‘Eerlijk is eerlijk, als ik de Marvel Avengers Battle Cubes in de winkel zou hebben zien liggen zou ik ze niet hebben gekocht. Want wat moeten ze er mee. Weer prullaria!’ Dat is een review die ik las op internet. Maar deze gedachte is zo onterecht! Kinderen zitten er namelijk uren mee te spelen en het spel is voor menig ouder veel leuker dan ze verwacht hadden.

Wat zijn Battle Cubes?

Battle Cubs zijn een soort van rock-paper-scissors-spel maar dan in een modern jasje met alle Marvel helden.

Als speler kies je steen, papier of schaar op je Battle Cube en je verbergt je keuze door deze af te dekken met het masker van je superheld. Denk goed na en vouw na je keuze je Battle Cube binnenstebuiten om hem in aanvalspositie te zetten. Lanceer nu de Battle Cubes om te zien wie de winnaar van de battle zal zijn en de verliezer wordt gevangen genomen door de Battle Cube van de winnaar!

De winnende battle cube vreet de verliezer letterlijk op. Prachtig om te zien én het mooie van deze manier van steen-papier-schaar spelen is dat je achteraf nooit discussie hebt. ‘Nee nee, ik had toch iets anders’. Niet mogelijk, want je hebt je keuze vastgelegd op de battle cube.

Welke Battle Cubes zijn er?

De Battle Cubes zijn beschikbaar in de super coole stijlen MARVEL© Spiderman en MARVEL© Avengers! In totaal zijn er twaalf superhelden te verzamelen. We laten hieronder onze top-10 zien (ze zitten per 2 verpakt in een doosje, dus het zijn 5 verschillende producten).

Naast de Superhelden ontvang je bij elke Battle Set zes puzzelstukjes. Er zijn in totaal 48 puzzelstukjes te verzamelen. Hiermee kun je een supermooie Marvel puzzel maken en heb je dubbele stukjes, die kunnen je kids met hun vriendjes ruilen. En ten slotte is er ook nog de Battle Cubes app.

Waarom zijn Battle Cubes leuk?

Het is al een rage op scholen, dus laat jouw kids hieraan meedoen. Vallen ze niet buiten de boot. En zoals we al eerder schreven, het is eerlijk. Je kiest rock of paper of scissors en daarna ligt het vast. Nooit discussie en je battle cube eet of wordt gegeten. En door naar het volgende spel.

1. Marvel Battle Cubes kopen – Iron Man VS Thor

Inhoud Battle Set:

 • 1x Iron Man Battle Cube
 • 1x Thor Battle Cube
 • 4x normale puzzelstukjes
 • 2x zeldzame puzzelstukjes

2. Marvel Fidget Battle Cube: Dr Octopus VS Glowing Spiderman

Inhoud van deze Marvel Battle Cubes Set:

 • 1x Dr Octopus Battle Cube
 • 1x Glowing Spiderman Battle Cube
 • 4x normale puzzelstukjes
 • 2x zeldzame puzzelstukjes

3. Marvel Spider-Man Battle Cube – Spider-Gwen VS Green Goblin

Inhoud van deze Battle Set:

 • 1x Spider-Gwen Battle Cube
 • 1x Green Goblin Battle Cube
 • wederom 4x normale puzzelstukjes en 2x zeldzame puzzelstukjes

4. Battle Cubes Hulk Vs Black Widow

Wat krijg je?

 • 1 Hulk Battle Cube
 • 1 Black Widow Battle Cube
 • 4 normale puzzelstukjes
 • 2 zeldzame puzzelstukjes

5. Marvel Spider-Man Battle Cube – Miles Morales VS Rhino

Inhoud Battle Set:

 • 1x Miles Morales Battle Cube
 • 1x Rhino Battle Cube
 • 4x normale puzzelstukjes
 • 2x zeldzame puzzelstukjes

Zat er wat leuks tussen? Ja toch zeker! Als jij jouw favoriet gevonden hebt, dan nodigen we je uit om deze te delen met de deelknoppen hieronder. Wie weet wie je met jouw ervaringen inspireert.

Veelgestelde vragen over Battle Cubes

#1 Hoe werken de Battle Cubes?

Feitelijk is het heel eenvoudig. Je stelt op je battle cube in of je steen, papier of schaar speelt. Vervolgens zet je het masker van je superheld eroverheen en ga je de battle aan. Je gooit de 2 battle cubes (die van jezelf en die van de tegenstander) tegen elkaar. En de winnaar omsluit de verliezer. De winnaar vreet eigenlijk de verliezer op.

Je haalt ze weer uit elkaar en je kunt meteen door met het volgende spel.

#2 Welke Marvel Superheld is de sterkste?

Heel eerlijk, we zullen het nooit zeker weten. Maar als ik de berichten mag geloven is Iron Man echt de sterkste. En die is er in de battle cubes. Iron Man tegen Thor.

#3 Zijn er ook battle cubes met vrouwelijke superhelden?

Yes, die is er. Eentje. De set met Hulk tegen Black Widow. Dus vrouwen (meisjes), als jij met een vrouwelijke held wilt spelen dan kan dat.

#4 Zijn Battle Cubes altijd eerlijk?

De crux zit hier in het woord 'altijd'. Ik denk dat je nooit over altijd kunt spreken. Er zijn steeds mogelijkheden om de boel te saboteren, als je het echt wilt lukt dat. Maar laten we het zo zeggen: de battle cubes zijn gemaakt om eerlijk te spelen. Er is niet zo makkelijk mee te rommelen. Je zet je steen, papier of schaar erin en daarna staat het vast. En waarom zou je ook vals proberen te spelen? Je gaat gewoon het volgende potje winnen toch!

Heb je nog niet het perfecte speelgoed gevonden. We hebben nog veel meer leuk speelgoed, denk bijvoorbeeld aan SnartMax speelgoed