Sinterklaas cadeautjes tot 5 euro

O boy, het is toch bijna niet meer te doen. Alles is zo duur geworden. En dan wil je die kleine ook nog leuke schoencadeautjes geven. Maar hé, dat moet ook wel kunnen. Daarom hebben bij een lijst opgesteld met cadeautjes van net 5 euro*** of zelfs ruim onder dat bedrag. Blijft het voor iedereen leuk.

En wel een beetje vervelend, bol.com bezorgt gratis als je voor meer dan 20 euro bestelt. Hè zeg, daar kom je niet aan met een cadeautje van 5 euro. Denk dan eens aan Select. Daar zit sowieso een hoop voordeel bij én je betaalt geen verzendkosten. Ben je voor 9,99 euro per jaar klaar.

Wij hebben met veel plezier een top 10 van sinterklaas cadeautjes tot 5 euro voor je samengesteld waar je bliksemsnel uit kunt kiezen wat bij jouw kindje past.

*** Bij voorbaat al onze oprechte excuses, want de graaiflatie heeft ook in speelgoedland toegeslagen. Toen wij deze lijst maakten waren de prijzen echt op of onder de 5 euro. Maar de leveranciers gooien de prijzen iedere keer omhoog en dan zien we ineens weer speeltjes die duurder zijn geworden. Sorry als een prijs toch gevoelig boven de 5 euro is.

1. BIC Kleurpotloden – 12 stuks

BIC Kleurpotloden – 12 stuks
Ga naar laagste prijs
bol.com
Laatst bijgewerkt: 24/05/2024 - 04:15

Geef je tekeningen, kleurplaten en andere kunstwerken kleur met deze gekleurde potloden. Ze zijn extra sterk dus als het goed is krijgt jouw kleine ze niet zomaar kapot. En met 12 stuks kunnen ze hun creativiteit helemaal kwijt.

2. Lg-imports Speelbal Flamingo

Oké, op dit moment is het winter. Maar dat wil echt niet zeggen dat je niet buiten zou kunnen spelen. Ga er dus lekker op uit met je kids met deze supercoole speelbal van LG-Imports. Daag je vrienden uit voor een leuk spelletje en versla ze allemaal.

Specificaties:

  • Materiaal: kunststof
  • Diameter: 16 cm
  • Leeftijd: vanaf 3 jaar
  • Deze bal is in meerdere uitvoeringen te krijgen, dus klik op bovenstaande link en check wat er nog meer is

3. Springtouw oranje 240 cm met houten handvatten

Touwtje springen! Goed voor de kids, maar ook voor papa en mama. Blijven ze fit van tijdens die dikmakende decembermaand. En nee, papa en mama hebben geen excuus. Een springtouw van 240 centimeter is lang genoeg om lekker mee te springen.

De handvatten van dit springtouw zijn van hout en zijn gelakt en liggen daardoor prettig in de hand.

Het springtouw is in meerdere uitvoeringen te krijgen, dus klik op bovenstaande link en kijk welke opties er nog meer zijn.

4. Woezel & Pip Kleurboek

Woezel & Pip  –   Kleurboek
Ga naar laagste prijs
bol.com
Laatst bijgewerkt: 24/05/2024 - 04:15

Kleurboek van Woezel & Pip met vrolijke platen van alle bekende vriendjes uit de Tovertuin.

In de Tovertuin beleven Woezel en Pip de leukste avonturen.
Pak gauw je kleurpotloden, verf of stiften voor eindeloos tekenplezier met Woezel, Pip, Buurpoes, Molletje en alle andere bekende figuurtjes uit de Tovertuin.

5. Johntoy Spaakkralen Bike Fun 45 Stuks

Johntoy Spaakkralen Bike Fun 45 Stuks
Ga naar laagste prijs
bol.com
Laatst bijgewerkt: 24/05/2024 - 04:15
45 felgekleurde spaakkralen in de kleuren roze, groen, geel, oranje en blauw. Deze spaakkralen zijn makkelijk te bevestigen aan de spaken en gemaakt van plastic.

6. Strijkkralen 1000 Stuks Glitter Hama

Strijkkralen 1000 Stuks Glitter  Hama
Ga naar laagste prijs
bol.com
Laatst bijgewerkt: 24/05/2024 - 04:15
Hama Beads, glitterend. 1.000 stuks.

7. Wasco set 6 kleuren krijtjes waskrijt waspastels

Kartonnen set met 6 kleuren Wasco krijtjes. Deze waspastels zijn ideaal voor de allerkleinsten. Ze zijn stevig en geven makkelijk kleur af. Je kunt ze puur gebruiken en in combinatie met andere materialen zoals Ecoline; de zogenaamde afstoottechniek. Je kunt ook Dekzwart gebruiken voor de zogenaamde krastechniek.

8. Zandloper/timer

Oké, dit cadeau moet je even leuk maken. Met deze zandloper van 2 minuutjes kun je wedstrijdjes houden. Wie lukt het om binnen die tijd te douchen? Of juist andersom: wie houdt het vol om zoooooooo lang te tandenpoetsen? Je kunt het meten met deze hippe zandloper.

9. Play-Doh Classic Color 4 Potjes

Play-Doh Classic Color – 4 Potjes
Ga naar laagste prijs
bol.com
Laatst bijgewerkt: 21/05/2024 - 04:33

Maak plezier met dit Play-Doh pakket met 4 mooie kleuren! Deze set bevat 4 grote Play-Doh potjes van elk 112 gram en zijn geweldig voor alle kinderen die creatief willen spelen met Play-Doh klei. Combineer deze klei met een mooie Play-Doh set en maak de mooiste creaties!

Let op: Je kunt bij dit 4-pack niet kiezen welke kleuren je ontvangt.

10. Ty – Knuffel

Roze Ty is een 10 cm grote bal in de vorm van een unicorn. Na het gooien landen ze altijd op hun benen. Er zijn meer TY Beanie vriendjes verkrijgbaar. Spaar ze allemaal!

Zo dit was ‘m, onze lijst met leukste sinterklaas cadeautjes tot 5 euro. Als jij jouw favoriet gevonden hebt, dan nodigen we je uit om deze te delen met de deelknoppen hieronder. Wie weet wie je met jouw ervaringen inspireert.

Mogen jouw cadeautjes ook best wat meer kosten, dan hebben we ook een top 10 sinterklaas cadeautjes tot 10 euro en een top 10 sinterklaas cadeautjes tot 15 euro voor je.