Sinterklaas cadeautjes tot 15 euro

Het is maar 1x per jaar Sinterklaas en het is zo leuk om die blije gezichtjes te zien. Dan wil je toch ook echt met leuke cadeautjes komen of niet? Moeten jouw kids natuurlijk wel wat voor doen. Liedjes zingen, schoentjes zetten en een tekening maken voor Sinterklaas. De beloning volgt dan in de vorm van een leuk cadeau. En wat zijn er een hoop leuke speeltjes, voor jongens en voor meisjes.

Wij ons best gedaan om een gevarieerde top-10 van sinterklaas cadeautjes tot 15 euro (op moment van schrijven begint de prijs met 15 of lager) samen te stellen en het zou ons zwaar tegenvallen als je niks voor jouw kleine ertussen ziet. Lees dus snel verder.

Met een cadeau van 15 euro zit je net onder de 20 euro grens waarboven bol.com gratis bezorgt. Jammer! Maar er is een oplossing. Denk eens aan Select. Daar zit sowieso een hoop voordeel bij én je betaalt geen verzendkosten. Ben je voor 11,99 euro per jaar klaar.

1. Keer op keer – Dobbelspel

Keer op Keer Dobbelspel
Ga naar laagste prijs
bol.com
Laatst bijgewerkt: 24/06/2024 - 04:15

Keer op Keer is een dobbel- en puzzelspel voor het hele gezin! Kruis vakjes op je speelveld aan om zo snel mogelijk kolommen en gelijkgekleurde gebieden te vullen.

Elke beurt kies je een gedobbelde kleur en een gedobbeld cijfer. Die combineer je, waardoor je aangrenzende vakjes van de gekozen kleur mag aankruisen. Maak steeds de juiste keuze en probeer de door de andere spelers gewenste combinatie weg te nemen. Je keuzemogelijkheden stijgen als je je speelveld verstandig uitbreidt.

Naast punten voor complete kolommen krijg je ook een bonus als je alle vakjes van 1 kleur hebt aangekruist. Het spel is afgelopen als een speler 2 complete kleuren heeft aangekruist. Wie heeft de meeste punten?

2. De Zoete Zusjes vieren Sinterklaas

De Zoete Zusjes vieren Sinterklaas
Ga naar laagste prijs
bol.com
Laatst bijgewerkt: 24/06/2024 - 04:15

‘De Zoete Zusjes vieren Sinterklaas’ is hét sinterklaasboek van nu. De zusjes Saar en Janna kunnen haast niet wachten totdat Sinterklaas weer in Nederland aankomt. Natuurlijk staan ze de Sint en zijn pieten op te wachten bij de intocht, mogen ze hun schoen zetten, kijken de zusjes naar het Sinterklaasjournaal en vieren ze pakjesavond.

Op school kan Janna een echt pietendiploma verdienen! Maar Saar en Janna vinden het ook spannend. Door alle drukte vergeet Janna haar brief aan Sinterklaas te geven, weet hij nu wel wat ze als cadeautje wil op pakjesavond?

Bekend van YouTube-kanaal De zoete zusjes. Met heel veel illustraties in kleur van Iris Boter, een zoekplaat én een recept voor pepernoten!

3. Skip-Bo – Kaartspel

Skip-Bo – Mattel Games – Kaartspel
Ga naar laagste prijs
bol.com
Laatst bijgewerkt: 24/06/2024 - 04:15

Het leuke en spannende Skip-Bo kaartspel (162 kaarten).

Lukt het jou om als eerste al kaarten kwijt te raken, door ze in volgorde van 1 tot 12 af te spelen? Gemakkelijk te leren en leuk om te spelen met zowel je familie of enkel twee/drie personen.

Je kunt met een partner of individueel spelen, aan jou de keuze. Het doel is om al je kaarten weg te spelen in volgorde van 1 tot 12. Degene wie dit als eerste lukt is de winnaar!

Geschikt voor 2 tot 6 spelers vanaf 7 jaar.

4. Halli Galli

Halli Galli   Actiespel
Ga naar laagste prijs
bol.com
Laatst bijgewerkt: 24/06/2024 - 04:15

Spectaculair reactiespel. Wie tot 5 kan tellen, kan meedoen!

Iedere speler krijgt een gedekte stapel kaarten. Op elke kaart staan één of meer vruchten. Om beurten draait iedere speler een kaart om en legt deze op zijn eventueel eerder omgedraaide kaarten. Zo is voor iedere speler altijd maar één kaart zichtbaar. Als van een bepaalde vrucht precies 5 exemplaren zichtbaar zijn, proberen alle spelers zo snel mogelijk op de bel te drukken. Wie dat als eerste doet, krijgt alle open kaarten. En wie geen kaarten meer heeft, is uitgeschakeld. Wie blijft als laatste over?

Halli Galli is niet alleen leerzaam voor jonge kinderen, maar ook uitstekend vermaak voor studenten of families die gewoon even een eenvoudig, gezellig spelletje tussendoor willen spelen.

5. LEGO Minecraft De Vossenhut

LEGO Minecraft De Vossenhut – 21178
Ga naar laagste prijs
bol.com
Laatst bijgewerkt: 24/06/2024 - 04:15

Zit jouw kleine hele dagen achter de computer, Minecraft spelen? Dat kan anders, in ieder geval creatiever. Kinderen zetten namelijk al hun Minecraft vaardigheden in om een huis te bouwen dat eruitziet als een slapende vos. Dankzij de open achterkant en het afneembare dak kunnen ze de meubels binnenin gemakkelijk verplaatsen en er allerlei fantasierijke rollenspellen spelen.

Buiten vinden ze een jonge vos, volwassen vos en poolvos die ze bessen kunnen voeren voordat de dieren zich opkrullen om lekker te gaan slapen. Dan verschijnt er een verdronken zombie, een populair personage uit de game, om een heleboel chaos te veroorzaken. Kinderen moeten het gevaar afweren met een zwaard voordat ze hun hengel kunnen uitgooien en rustig genieten op hun visstek.

6. SES Ik leer knippen, mozaïken en prikken

Voor jonge kinderen is er nog zo veel te leren. Waarom zou je dat niet op een speelse manier doen? Deze set van SES is perfect voor jonge kinderen om allerlei basisvaardigheden te leren. Leer op een leuke en veilige manier knippen, prikken en mozaïeken. Inclusief allerlei vrolijk bedrukte vellen die het leren één groot feest maken!

Eigenschappen

 • Veilige schaar, knipt geen haar en textiel;
 • Verzameling leuke knipopdrachtjes met verschillende vrolijk gekleurde oefeningen;
 • Met verschillend gekleurde en gevormde mozaïekstickers leer je op een leuke manier mozaïeken op de voorbedrukte kaarten;
 • Leer veilig prikken met leuke prikkaarten;
 • Stimuleert de creativiteit van jonge kinderen.

7. Dog Man De woef van de wildernis

Dog Man –  De woef van de wildernis
Ga naar laagste prijs
bol.com
Laatst bijgewerkt: 24/06/2024 - 04:15

Als de bank in de stad beroofd wordt, lijkt er maar één dader te zijn: Dog Man! Baas, Pien Petjeaf en Kleine Karel zetten alles op alles om zijn onschuld te bewijzen. Zou het boeventeam van Biggie er iets mee te maken hebben?
Ondertussen probeert Dog Man zijn draai te vinden in de hondenbak. Maar de andere honden zijn heel onaardig tegen hem. En van die gemene bewaker hoeft hij ook geen hulp te verwachten… Komt Dog Man ooit nog op vrije voeten? En kan Karel, de gemeenste kat van de wereld, misschien een handje helpen?
Een heerlijk Dog Man-verhaal vol humor, avontuur en tekentips, geschreven door Dav Pilkey en vertaald door Tjibbe Veldkamp.

8. Ravensburger Schilderen op nummer Dolfijnen in zonsondergang

Iedereen kan schilderen, want door de gekleurde buitenlijnen kunnen kinderen de afbeelding van dolfijnen in zonsondergang en de benodigde kleuren sneller herkennen. Zo is het kinderlijk eenvoudig de kunstenaar in jezelf wakker te maken. Met grote schilderoppervlakken en veel verschillende kleuren zijn de schilderplaten van de schilderen op nummer Classic-serie van Ravensburger zeer geschikt voor de jonge kunstenaar. Uitpakken en aan de slag!

Acrylverf:

 • Droogt snel
 • Is op waterbasis
 • Ruikt niet onaangenaam
 • Maakt penseelreiniger overbodig

Inhoud:

 • 15 kleuren acrylverf in hersluitbare potjes
 • penseel
 • voorbeeldblad
 • 1 schilderpaneel
 • 1 lijstje

9. Electro Basisschool Groep 1 en 2

Electro Basisschool Groep 1 & 2
Ga naar laagste prijs
bol.com
Laatst bijgewerkt: 24/06/2024 - 04:15

Met Electro Basisschool Groep 1&2 bereid je je kleintje voor op groep 1 en 2 van de basisschool! Dit Electro-spel is dus het ideale cadeau voor een kind dat gaat beginnen aan dat spannende avontuur op de basisschool! Het bevat maar liefst meer dan 350 opdrachten op 3 verschillende niveaus!

Electro Basisschool Groep 1&2 is heel simpel! Door middel van de rode en blauwe kabeltjes verbind je iedere vraag met het juiste antwoord. Heb je het antwoord goed? Dan gaat het lampje vrolijk branden.

3 verschillende niveaus:
– Groep 1: kleuren, vormen en silhouetten
– Groep 2: tellen, wat hoort bij elkaar, tegenstellingen en letters
– Op weg naar groep 3: de tijd en de eerste woordjes leren lezen

Kenmerken:

 • Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar
 • Te spelen vanaf 1 speler (maar ook heel gezellig om samen te doen)
 • Speeltijd ongeveer 15 minuten
 • Inclusief 2x AG13 (LR44) 1,5V batterijen

10. Mega Bloks First Builders 60 Maxi Blokken

Bouw hoge torens en fantastische forten. Het kan met First Builders blokken, die passen namelijk perfect in kleine handjes.

 • 60 bouwblokken in klassieke kleuren en met speciale vormen
 • Bevordert de fijnmotorische vaardigheden
 • Handige opbergtas om alles snel weer op te ruimen
 • Combineer met ander Mega Bloks peuter- en kleuterspeelgoed voor nog meer bouwplezier!

Cool of niet, onze lijst met sinterklaas cadeautjes tot 15 euro! Zo, dit was ‘m. Zaten de toppers er bij voor jouw kids? We nodigen je uit om dit te delen met de deelknoppen hieronder. Wie weet wie je met jouw ervaringen inspireert.

Ben je op zoek naar een goedkoper cadeau? Hebben we ook voor je: we hebben ook top 10 van sinterklaas cadeautjes tot 5 euro en een top 10 van sinterklaas cadeautjes tot 10 euro opgesteld.