Snuffie Hup

Snuffie Hup – Doel van het Spel

Snuffie staat op de konijnenheuvel en waakt over de wortels. Wie durft er een wortel uit de heuvel te trekken? Want let goed op: als je de verkeerde wortel pakt, vliegt het lieve konijn de lucht in! En je wilt toch niet dat Snuffie zich bezeert, dus vang je hem gauw op. Heb je het konijntje gevangen, dan krijg je twee wortels in je mandje. Wie aan het einde de meeste wortels heeft, is de winnaar van dit nieuwe spel. Snuffie Hup is een leuk en spannend spel voor twee tot vier spelers vanaf drie jaar.

Snuffie Hup – Review

Snuffie Hup werd genomineerd door de Nederlandse verkiezing Speelgoed van het Jaar in 2013. De mening van de verkiezingspedagoog;

Dit is nu een spel dat voldoet aan het criterium dat spelletjes en speelgoed plezier moeten geven. Wel, Snuffie Hup doet dit vooral. De grap of het plezier zit in het schrikeffect dat het weghalen van een worteltje oplevert. Want, als er worteltjes weggehaald zijn uit de grashoop kan Snuffie hup omhoog uit de grashoop springen. Dit geeft spanning en een leuk schrikeffect.

Logo VSVHJ_2013_FC_A

Ga naar laagste prijs

Productgalerij