LEGO City Missies Ruimteschip voor verkenningsmissies op Mars

Dit avontuurlijke speelgoed bestaat uit een ruimteschip, een rover, 3 LEGO City poppetjes, een robothond en een heleboel LEGO onderdelen om spannende bouwuitdagingen in het verhaal mee op te lossen. Om het spel te kunnen spelen hebben kinderen een smartphone of tablet nodig met de gratis LEGO Bouwinstructies app.

Met LEGO City Missies speelgoed stappen kinderen in de schoenen van echte helden. Door praktische bouwuitdagingen op te lossen en te reageren op hun favoriete personages op het scherm ontwikkelen ze creatieve en probleemoplossende vaardigheden.

Ga naar laagste prijs
Bij het bouwmateriaal zitten ook de personages uit de digitale missies, zodat de kinderen in het echt met de missies mee kunnen spelen (en kunnen bouwen). De interactie tussen het concrete constructie- en fantasiespel en de digitale wereld past helemaal bij de huidige generatie kinderen. Het geheel stimuleert probleemoplossend vermogen, fantasie(spel), en constructieve en digitale vaardigheden. De kinderen spelen met hun karakters de hoofdrollen in de avonturen, waardoor ze nog meer betrokken en gemotiveerd worden.
Jury Speelgoed van het Jaar

Extra informatie

Jaar2022
LandNederland
Leeftijdscategorie6-8 Jaar, 9+ Jaar
Winnaarswinnaars 2022
2022 CategorieënBouw en Constructie

Productgalerij

LEGO City Missies Ruimteschip voor missies op Mars