Educatief speelgoed voor een kindje van 1 jaar

Je hebt speelgoed en speelgoed. Soms is het leuk om mee te kroelen, soms is het leuk om op te kauwen, soms is het leuk om mee te bouwen. Maar het allerleukste speelgoed voor papa, mama en je kleine is natuurlijk educatief speelgoed. Maar wat koop je dan voor je kleine van 1 jaar? We zijn er met veel plezier in gedoken en we hebben zulke leuke speelgoedjes gevonden. Gaat jouw kleine vent of je kleine prinses veel plezier van hebben.

Lees dus snel verder en kijk of er iets voor je bij zit (vast wel, wij zijn vol vertrouwen dat je het ideale cadeautje vindt).

1. Hape Houten Walk-A-Long Slak Trekdier

Hape Houten Walk-A-Long Slak Trekdier
Ga naar laagste prijs
bol.com
Laatst bijgewerkt: 18/04/2024 - 04:42

Plezier en ontwikkeling is belangrijk en tijdens het spelen ontwikkelen kinderen fijne en grove motoriek. Deze slak rijdt, heeft vrolijke kleuren en de blokken zorgen voor gegarandeerd speelplezier. Daarnaast is dit speelgoed gemaakt van hout.

2. Joyage Egel, educatie speelgoed 1 jaar

Met de Joyage Egel beleeft je kleine uren plezier en traint zo de fijne motoriek op een speelse manier. Bovendien is het bijzonder sterk en duurzaam speelgoed en makkelijk op te bergen.

Kleurrijke stekels helpen kinderen kleurherkenning, sorteer- en telvaardigheden te ontwikkelen door middel van fijne motorische vaardigheidsspellen. De Joyage Egel is ook geweldig speelgoed voor slechtziende kinderen! De stekels passen perfect in een kinderhandje en hebben precies de juiste maat voor kleine peuters en kleuters om vast te houden. Deze fijne motoriekset bevat een tweedelige egel met een diameter van ongeveer 15 cm en 12 stekels.

Wanneer de speeltijd over is, berg je de stekels gemakkelijk op in de egel.

3. VTech Baby Dieren Draaibal Wit

Rol en dol met de dierenvriendjes op de VTech Dieren Draaibal! Druk op de interactieve toetsen om vormen, kleuren, cijfers en dieren te leren terwijl de bal vanzelf rolt. Moedigt kleintjes aan tot kruipen en daagt uit om een zoekspelletje te spelen. De draaibal van VTech heeft drie beweegbare dieren, 15 melodietjes, 2 gezongen liedjes en knipperende lichten. Het volume is in te stellen en de Dieren Draaibal wordt automatisch uitgeschakeld als er te lang niet mee gespeeld wordt. Geschikt voor kinderen van 6 tot 36 maanden en werkt op drie AA-batterijen (inclusief).

4. Ballentoren

Ballentoren – Ballenbaan
Ga naar laagste prijs
bol.com
Laatst bijgewerkt: 18/04/2024 - 04:42

Steek de rollende bal in de aap z’n grote mond en zie hoe de bal wervelt en valt uit het ballentorengat langs de helling.

De ballenbaan is educatief speelgoed voor je kleintje waarbij ze hun eigen knikkertoren bouwen. De baan is gemaakt van hoogwaardig kunststof en deze 5-laagse baan heeft stevige stukken die niet buigen als je de baan in elkaar zet. Ideaal voor kinderen van 1 jaar en ouder dus.

 • Acrylballen bevatten kleurrijke kralen en vormen die leuke geluiden maken wanneer ze rollen
 • Gemaakt van ftalaatvrij PVC (geen weekmakers dus)

5. Vormenstoof

Ga naar laagste prijs
bol.com
Laatst bijgewerkt: 18/04/2024 - 04:42

Laat je kindje vormen en kleuren herkennen met deze vrolijke blokkendoos. Door het spelen met de vormen wordt de fijne motoriek van je kleine ontwikkeld.

 • De blokkendoos heeft verschillende openingen waar de vormpjes in geduwd moeten worden. Je kindje leert hierdoor objecten met verschillende vormen herkennen.
 • De blokkendoos word inclusief de 16 blokken geleverd.
 • De 16 blokken hebben verschillende vormen en kleuren.
 • Leer je kindje verschillende letters en vormen herkennen met deze blokkendoos.

Zijn alle stukken in de blokkendoos geduwd, dan pak je ze weer makkelijk eruit door het dak van de doos af te halen. En met het handige handvat zorg je er voor dat de blokkendoos overal mee naar toe genomen kan worden.

6. VTech Baby Lanceer & Leer Ballenbaan

Met deze Lanceer en Leer Ballenbaan maak je op een interactieve manier kennis met cijfers, muziek, kleuren en dieren. De vrolijke zinnetjes, geluiden, gezongen liedjes en het knipperende lichtje zorgen voor extra speelplezier. Draai aan het oor van de olifant en zie wat er gebeurt! De ballen worden de lucht in geblazen en rollen daarna weer naar beneden. De ballenbaan van VTech heeft een aan/uit-schakelaar en door de vogel te verschuiven bepaal je zelf waar de bal heen rolt. De ballenbaan werkt op vier AA-batterijen (inclusief) en is geschikt voor kinderen van 9 tot 36 maanden.

 • Op een interactieve manier kennismaken met cijfers, muziek, kleuren en dieren
 • 2 speelstanden: spelen en leren
 • Verschuif de vogel om te bepalen waar de bal heen rolt
 • Met 4 gekleurde ballen en 4 pianotoetsen
 • Aan/Uit-speelstandschakelaar
 • Automatische uitschakeling

7. Janod Sweet Cocoon Schildpad Regenboog

In de rubriek educatief speelgoed voor 1 jaar willen we je voorstellen aan Janod, een schildpad met ronde vormen en zachte kleuren. Trek ‘m vooruit en speel met de regenboog die naar wens kan worden gestapeld.

8. Janod Duwkar met activiteiten Kat

Janod Duwkar met activiteiten Kat
Ga naar laagste prijs
bol.com
Laatst bijgewerkt: 18/04/2024 - 04:41

Dit aantrekkelijke karretje is bijzonder geschikt om te leren lopen! Dankzij de in hoogte verstelbare duwbeugel (47 tot 53 cm) is dit loopwagentje veelzijdig en past het zich aan de grootte van je kindje aan.

De kar is geschikt voor kids van 12 maanden tot 3 jaar: de onzichtbare en afneembare rem kan de wielen blokkeren (vanaf 12 maanden) en geleidelijk losmaken zodat je kind de snelheid van het looprek onder de knie kan krijgen terwijl het leert lopen.

Naast het lopen kan je kind ook de fijne motoriek en behendigheid testen met de 8 leuke activiteiten. En fijn om te weten, met zijn 4 stille rubberen wielen maakt deze kar geen krassen op de grond.

 • Afmetingen: 39,50 x 34,20 x 54 cm
 • Materiaal: hout (multiplex en MDF)
 • Leeftijd: van 1 tot 3 jaar

9. Fisher-Price Laugh & Learn Smart Stages Chair

In deze fantastische gele stoel van Fisher Price kan jouw kleine niet alleen lachen maar vooral ook leren. Het is zijn of haar eigen plek om lekker te zitten en de wereld te ontdekken. Met deze stoel val je van de ene verbazing in de andere. Met liedjes, zinnetjes, tellen en nog veel meer opties. En je kunt zelf kiezen wat voor jouw kindje op dit moment passend is. Er is namelijk een schakelaartje waarmee je de leeftijd van je kindje in kunt stellen en ‘de stoel’ past zich aan aan die leeftijd. Blijvend speelplezier dus.

10. Houten Puzzel Boerderij Dieren

Deze mooie en kleurrijke houten knop puzzel met boerderijdieren voor de allerkleinsten. Door de felle kleuren en hoge kwaliteit afwerking is de houten puzzel erg geschikt als eerste puzzel.

Je ziet het, er is maar genoeg keuze op het gebied van educatief speelgoed voor kinderen van 1 jaar.

Heb je nog niet het perfecte speelgoed gevonden. Geen nood. Lees dan hier verder

Verkrijgbaar bij

bol.com
internet-toys.com
Laatst bijgewerkt: 18/04/2024 - 04:42

Verkrijgbaar bij

bol.com
internet-toys.com
Laatst bijgewerkt: 18/04/2024 - 04:42