Staat ‘speelgoedhond’ bovenaan het verlanglijstje van jouw kleine? Dit is onze top-10

Staat ‘een lief klein hondje’ bovenaan het verlanglijstje van jouw kleine, maar heb je er helemaal geen tijd voor. En geen zin. Om bij nacht en ontij uit je bed te gaan omdat je pup moet plassen. Of poepen. Of dat die dreumes een prachtig gat in je bank heeft geknaagd. En nee, niet op een plek waar je het bijna niet ziet. Gewoon midden op de zitting. Denk dan eens aan een speelgoedhond. Je hebt ze in alle soorten en maten. Van een hondenknuffel tot hondjes die bijna volwaardige robotjes zijn en die heel veel kunnen en doen. Van spelen en rennen tot reageren op commando’s en trucjes uitvoeren.

Wij hebben met veel plezier onze top 10 samengesteld. Kijk maar eens of The Best Friend Forever er voor jouw kleine tussen zit.

1. Speelgoedhond Lucy

Interactieve speelgoed hond met geluid
Ga naar laagste prijs
bol.com
Laatst bijgewerkt: 24/06/2024 - 04:31
Lucy is de schattigste speelgoedhond die er is en je ziet ook gewoon dat het een meisje is. Ze luistert goed naar verschillende commando’s. Kijk maar eens als je haar vraagt om te gaan zitten, dansen of blaffen. Je kunt haar iedere naam geven die je wilt en ze zal op die naam reageren. Lucy heeft een knuffelzachte vacht en ze geeft zelfs kusjes!
Batterijen: 4x AA zijn inbegrepen.

2. BABY born Mijn Blije Hondje – speelgoedhondje

BABY born heeft een nieuw dierenvriendje, een blij hondje. De puppy komt als je hem roept, blaft blij en snuffelt rond. Als je hem over zijn rug aait, kwispelt hij met z’n staart en maakt blije geluiden. Hij kan echt water drinken uit zijn waterbak: hij steekt zijn tong uit en je hoort hem slurpen. Als hij zijn hoofd weer optilt, gaat zijn tong weer terug in zijn mond. Precies zoals een echte hond water uit zijn waterbak drinkt. Na het drinken tilt hij zijn poot op en doet een plasje, wat hij aankondigt door te blaffen. De speelgoedhond is bestuurbaar met behulp van de knoppen op zijn hondenriem.

Inhoud:

 • BABY born Mijn blije hondje met halsband met penning, hondenriem, fles met waterbak en kauwbot.
 • Deze blije kleine puppy kan lopen, kwispelen, op zijn bot kauwen, water slurpen en een plasje doen.
 • 2 AAA batterijen vereist (niet inbegrepen).

3. Cute Little Puppy – speelgoed hond die kan lopen en blaffen

Speelgoed hond die kan lopen en blaffen
Ga naar laagste prijs
bol.com
Laatst bijgewerkt: 16/07/2024 - 04:50

Cute little puppy heet niet voor niets CUTE. Kijk nu eens hoe schattig dit kleine mormeltje is. Zorg voor hem alsof hij een echte puppy is en hij houdt van jou met heel z’n hart.

4 Knuffel hondje klein

Heeft jouw kleine altijd al een eigen puppy willen hebben? Dan ben je vast op slag verliefd op deze lieve, interactieve Mini Walkiez Chocolab. Dit hondje kan blaffen en wil graag spelen! Chocolab voelt lekker zacht aan en is geweldig om mee te knuffelen. Uiteraard kun je je nieuwe beste vriendje overal mee naartoe nemen, want wanneer je Chocolab roept, loopt hij meteen met je mee!

 • Mini Walkiez Chocolab is een zachte, interactieve, speelgoedhond
 • Chocolab kan blaffen
 • Inclusief een halsband
 • Batterij informatie: 2 x AAA batterijen (meegeleverd)
 • Leeftijdsindicatie: 12 maanden+

5. Woezel en Pip – speelgoed hondje met geluid

Wil jouw kleine een eigen interactieve Woezel met geluid? Nu kun je écht spelen met jouw favoriete vriendje uit de Tovertuin! Aai hem over zijn hoofdje of lijfje en hij begint te praten. Hij kan zelfs lopen en met zijn staartje kwispelen.

 • Verpakt in mooie touchbox
 • Inclusief 3 AA-batterijen
 • Geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar

6. Fisher-Price – speelgoed hondje op batterijen

Hallo ‘Eerste Woorden’ puppy. Hij is zacht en knuffelig en hij zorgt ervoor dat leerplezier nooit stopt. De Puppy reageert op je kindjes aanraking met grappige zinnetjes en vrolijke liedjes met meer dan 100 eerste woordjes, lichaamsdelen, vormen en meer. Omdat iedere baby zich in zijn eigen tempo ontwikkelt, geeft Puppy met Meegroeispeelgoed technologie je de kans om het niveau te kiezen dat het best bij je kindje past.

Niveau 1: Onderzoeken: Als je kindje op de handen, voeten, het hartje, de neus of het oor van Puppy drukt, hoort het de eerste woordjes, kleuren, het ABC, lichaamsdelen en meer.
Niveau 2: Stimuleren: Kleintjes worden op dit niveau aangemoedigd mee te tellen, kleuren te zoeken en lichaamsdelen aan te wijzen. Ze worden beloond als ze het goed doen.
Niveau 3: Fantasie: De puppy is klaar om te doen alsof en stimuleert de fantasie van kleintjes met meezingliedjes en zinnetjes. Ze leren spelenderwijs nieuwe woordjes!

7. Lopende Puppy – speelgoed hond met afstandbediening

Deze speelgoedhond kan lopen, blaffen en kwispelen met zijn staartje. Jouw kleine regelt het allemaal met de bijgeleverde afstandbediening. Speelplezier gegarandeerd dus.

8. Hondje speelgoed interactief

Maak kennis met dit superschattige speelgoedhondje, het perfecte speelmaatje voor jouw kleine. Zodra de batterijen geïnstalleerd zijn en het knopje omgezet wordt, begint het hondje te blaffen en te wandelen.

Wat zit er in de doos:

 • 1 Speelgoed hondje
 • 1 Mandje
 • 1 Voerbakje
 • 1 Bot
 • Batterijen zijn niet inbegrepen

9. Gear2play Robo Smart Puppy – speelgoed hond op batterijen

Robo Smart Puppy is een schattige, interactieve speelgoedhond, een robot voorzien van LED verlichte ogen, verschillende geluiden en sensoren, waardoor Smart Puppy zal reageren op geluid en aanraking. Robo Smart Puppy kan lopen, zitten, opstaan en maakt hondengeluiden. Als hij honger krijgt is hij niet zo blij en moet je hem onder zijn kin blijven aaien tot hij vol zit. Dan is hij weer vrolijk en zal hij voor je gaan dansen op vrolijke muziek! Deze schattige Smart Puppy wil altijd met je kleine spelen!

 • Afmeting: 22 x 12 x 20 cm (lxbxh)
 • Voorzien van sensoren waardoor hij reageert op aanraking en geluid
 • Kan dansen op muziek en maakt hondengeluidjes
 • Batterij informatie: 3 x AA batterijen (niet meegeleverd)
 • Leeftijdsindicatie: 5 jaar+

10. FurReal Shaggy Shawn – speelgoed hond net echt

Het harige hondje Shaggy Shawn kan wel een opknapbeurt gebruiken! Met de zoemende accessoire kunnen kids zijn pluizige haardos telkens opnieuw stylen alsof hij zó uit de trimsalon komt. De grappige trimmer zoemt en trilt, dus kids voelen zich net alsof ze echt dierenkappers zijn. Er zijn zoveel leuke manieren om deze kleine terriër te kappen: geef hem maar eens een hanenkam, een vetkuif, een gekke snor en nog veel meer!

 • Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.
 • De trimmer kan het haar niet echt korter maken.

Speelgoed hondje in huis halen? Dit zijn de meestgestelde vragen

Een speelgoed hondje in huis halen kan spannend zijn. Want wat kun je verwachten? Daarom hieronder onze antwoorden op de meestgestelde vragen:

#1 Is een speelgoedhondje net echt?

Of een speelgoedhondje net echt is? Qua uiterlijk soms wel. Maar wat wij zo fijn vinden: met een speelgoedhondje heb je wel de lusten maar niet de lasten. Lees even mee:

 • Als het speelgoed hondje al geluid maakt, kun je het vaak ook uit zetten;
 • Nee, deze rakker poept en plast niet je hele huis onder;
 • Als het regent kun je zonder schuldgevoel lekker binnen blijven.

Zomaar een paar dingetjes waar je als kersverse puppy-papa en mama heel erg blij van wordt.

 

#2 Moet je een speelgoedhondje uitlaten?

Mag wel, hoeft niet. Een speelgoed hondje mee naar buiten nemen mag natuurlijk altijd. Maar als het regent, of koud is, of je hebt gewoon geen sikkepit zin om met die viervoeter te wandelen, dan doe je het lekker niet. Kunnen wij enorm van genieten, dat je al die mensen diep weggedoken in hun jas ziet lopen omdat Fikkie naar buiten moet. En wij blijven lekker op de bank, dekentje erbij, speelgoedhondje op een kussen en thuis blijven maar.

#3 Poept een speelgoedhondje?

Sommige speelgoedhondjes kunnen poepen. Maar zelfs al poept zo'n hondje de hele kamer onder, het wordt een compleet andere ervaring dan dat een echte hond dat doet. Deze poep stinkt niet, het is geen smurrie die je weg moet schrapen. Nee, het is lekker stevig, reukvrij en opgeruimd voordat je 'poep' kunt zeggen.

Dus laat de poepzakjes maar in de winkel, heb jij niet nodig. We love it.

#4 Moet een speelgoedhondje regelmatig plassen

Wij hebben een echt hondje en eentje met een energie-overschot. Ze wil altijd wel rennen en dat doen we dan ook 5x per dag. Yep, het vrouwtje loopt om 6 uur in de morgen al over straat, om 9 uur gaat het baasje, om 12 uur het vrouwtje, om 4 uur het vrouwtje en om 9 uur nog een keer het baasje. En dat allemaal om ons liefje te laten rennen en plassen.

Hoeft niet met een speelgoedhondje. Dus wij zouden onze lieverd niet willen missen, maar we zien echt de voordelen van een speelgoedhondje hoor.

Zat er een leuk speelgoed hondje tussen? Ja toch zeker! Als jij jouw favoriet gevonden hebt, dan nodigen we je uit om deze te delen met de deelknoppen hieronder. Wie weet wie je met jouw ervaringen inspireert.

Heb je nog niet het perfecte speelgoed gevonden. Is een speelgoed paard misschien wat je zoekt?