Speelgoed robot kopen? Check eerst deze toppers

Oké het is een beetje ‘oma vertelt’ maar toen ik jong was waren er zulke leuke series op tv waarin robots meespeelden. Denk bijvoorbeeld aan Starwars met R2D2 en 3-CPO (roepnaam Threepio). En wie herinnert zich Robin niet van Bassie en Adriaan. Zo’n ‘wekker’ willen we toch allemaal. Tot slot Kitt de supersonische robot-auto van The Knight Rider. Fan-tas-tisch. En wat ze allemaal konden! Mijn fantasie kende geen grenzen meer.

Toen ik jong was was het bijna onmogelijk om écht zo’n leuke speelgoedvriend in huis te halen, maar tegenwoordig kan het! Kijk maar eens naar onze lijst hieronder. Ik ben benieuwd welke robot jouw kleine kiest.

1. Silverlit MazeBreaker Robot

Silverlit MazeBreaker Robot
Ga naar laagste prijs
bol.com
Laatst bijgewerkt: 21/05/2024 - 04:42

MazeBreaker beweegt zich alle kanten op en zijn ogen geven licht in 2 verschillende kleuren. Hij heeft een opname functie, waarmee je telkens tot max. 3 teksten kunt opnemen en de opnames zal hij met robotstem herhalen. Tevens is hij voorzien van verschillende soundeffects en muziekjes.

Wat Mazebreaker uniek maakt is het feit dat hij een pad kan volgen én zich door een doolhof kan voortbewegen! Zet je MazeBreakers bij elkaar en ze zullen met elkaar communiceren en dansen.

Extra informatie:

 • Download de gratis app voor nog meer plezier met MazeBreaker!
 • Batterij informatie: 2 x AAA batterijen (niet meegeleverd).
 • Leeftijdsindicatie: 3 jaar+.

2. Silverlit Robot Mazebreaker

Silverlit Robot Mazebreaker zwart
Ga naar laagste prijs
bol.com
Laatst bijgewerkt: 21/05/2024 - 04:42

MazeBreaker is een interactieve robot met bijzondere gaven! MazeBreaker beweegt zich namelijk alle kanten op en zijn ogen geven licht in 2 verschillende kleuren.

Hij heeft een opname functie, waarmee je telkens tot max. 3 teksten kunt opnemen en deze opnames zal hij met robotstem herhalen. Tevens is hij voorzien van verschillende sound effects en muziekjes. Wat Mazebreaker uniek maakt is het feit dat hij een pad kan volgen én zich door een doolhof kan voortbewegen!

Heb je meerdere MazeBreakers, zet ze dan bij elkaar en ze zullen met elkaar communiceren en dansen. De gratis app maakt het helemaal af, die kun je gratis downloaden voor nog meer speelplezier!

3. WowWee MiP Robot

Dit is niet zomaar een robot, de WowWee MiP robot is jouw nieuwe vriendje! Deze zelfbalancerende, multifunctionele robot is bestuurbaar met je smartphone maar ook gewoon met je hand. Beweeg je hand en zie hoe hij meebeweegt. Deze coole robot danst, klimt, draagt objecten op zijn dienblad en luistert naar ruim 50 commando’s.
MiP is uitgerust met GestureSense-technologie, waardoor je MiP met handgebaren kan besturen. Door gebruik te maken van zijn gratis app op een compatibele IOS of Android smartphone, kan je MiP besturen, games spelen en meer. En alles terwijl MiP balanceert op 2 wielen!

Eigenschappen:

 • Deze coole WowWee MiP zelfbalancerend robot is jouw nieuwe vriendje!
 • Voorzien van verschillende speelmodi, waarbij de robot jouw commando’s opvolgt.
 • Met de speciale MiP-app kun je de speelmogelijkheden nog verder uitbreiden.

4. Fisher-Price 4-in-1 Ultieme Leerrobot

Fisher-Price 4-in-1 Ultieme Leerrobot
Ga naar laagste prijs
bol.com
Laatst bijgewerkt: 21/05/2024 - 04:42

De Fisher-Price 4-in-1 Ultieme Leerrobot is een transformerend speelvriendje voor baby’s met 4 speelopties en veel leuke muziek, lichtjes en praktische activiteiten.

 • 4 speeltjes in 1 om je groeiende baby ook als peuter en kleuter geïnteresseerd te houden (vanaf 6 maanden).
 • Iedere individuele robot zit vol met leuke activiteiten die baby’s kunnen verkennen. Zet alle robots bij elkaar en bouw een grote, interactieve en elektronische robotvriend!
 • 3 leerniveaus van Meegroeispeelgoed met meer dan 120 liedjes, geluiden en zinnen over cijfers en tellen, het alfabet, vormen, kleuren en meer.
 • Druk op een knop op de gemotoriseerde robot om hem naar voren te laten lopen met muziek en lichtjes, waardoor je baby wordt aangemoedigd om er achteraan te kruipen.
 • De robots hebben tal van praktische activiteiten voor zittende baby’s, zoals een antenne die omlaag kan worden geduwd, draaibare oren en een onderstuk dat kan wiebelen met draaiende, rammelende kralen.

5. UBTECH Jimu Explorer Kit Programmeerbare robot

Deze is cool en die mag je zelf programmeren!

6. WowWee Robotics Speelgoedrobot Kant-en-klaar

De WowWe Chiippies-Chippet speelgoedrobot is een interactieve puppy en daarmee de ideale begeleider voor kinderen vanaf 5 jaar.

7. RC Robot Zwart

Jamara Rc Robot Spaceman Jongens Zwart
Ga naar laagste prijs
bol.com
Laatst bijgewerkt: 21/05/2024 - 04:41

Deze Robot van hoogwaardige kwaliteit is een vriend voor iedereen. Zo heeft hij een aantal bijzondere functies. Hij kan dansen, schieten en verschillende posities aannemen. Via de ontvanger kun je hem aansturen en daarnaast ook zijn armen handmatig bewegen. Verder geeft hij licht en kan hij geluid maken, dit maakt hem helemaal compleet!

Specificaties:
Kleur: zwart
Afmetingen: 36,6 x 28,2 cm (L x B)
Batterijen: 6 x AA-batterijen (niet inbegrepen)
Gewicht: 1060 gram

Inhoud:
1 Robot
1 Ontvanger
Instructies

Wat zal jouw kleine blij zijn met dit verjaardagscadeautje!

8. Silverlit Robo Dackel R Robothond

Maak kennis met Robo Dackel, de robot puppy die sprekend lijkt op een echte teckel! Robo Dackel heeft LED verlichte ogen en is voorzien van verschillende sensoren. Door zijn flexibele lijf zijn al zijn bewegingen zeer realistisch en lijkt het bijna een echte hond. Hij reageert op handgebaren waarmee je hem diverse trucjes kan laten doen. Zo kan hij rondjes lopen in een cirkel en je volgen als een echt hondje. Hij kan obstakels detecteren en ontwijken. Met de controller kun je hem alle kanten op laten lopen en als je de balvormige controller over de grond rolt, zal Dackel hem graag voor je halen! Dackel is jouw nieuwe puppy vriend!

Afmeting hond: 35x15x19 cm (lxbxh).

 • Robothond met LED verlichte ogen en voorzien van sensoren
 • De controller heeft de vorm van een bal, die kan rollen
 • Rol de bal weg en Robo Dackel zal de bal volgen
 • Door zijn beweegbare, flexibele lijf maakt hij realistische bewegingen
 • Reageert op handgebaren
 • Maakt allerlei hondengeluiden en kan blaffen
 • Batterij info: hond: 4 x AA batterijen en controller: 2 x AAA batterijen (niet meegeleverd)
 • Leeftijd: 5 jaar+

9. Lexibook Powerman speelgoedrobot

POWERMAN is mijn intelligente en interactieve robot om te leren en te spelen!

Laat POWERMAN in alle richtingen stappen met behulp van de afstandsbediening! Of kies je doelwit, richt en POWERMAN vuurt schuimschijven af! Verder houdt POWERMAN van dansen en muziek!

Beantwoord zijn leuke en interessante raadsels over getallen in het dagelijkse leven! Hoeveel vleugels heeft een libelle? Hoeveel zijden heeft een rechthoek? Luister naar spannende verhalen of de leukste moppen die door POWERMAN worden verteld!

Wat ook kan? Opnemen en afspelen! Druk op de knop en hij herhaalt wat je zegt!

 • Taal: Nederlands
 • Met geweldige licht- en geluidseffecten!
 • Werkt op 5 AA-batterijen + 2 AA-batterijen voor de afstandsbediening (niet inbegrepen)
 • Vanaf 4 jaar.

10. Silverlit Robo Kombat Gevechtsrobots Duo Set

De Silverlit Robo Kombat is een op afstand bestuurbare gevechtsrobot! Deze duo set bestaat uit een wit/blauwe en een groen/zwarte robot.

De robots hebben een stoer uiterlijk, LED verlichte ogen en ze maken coole stootgeluiden tijdens het gevecht! Er zijn 2 verschillende spelmogelijkheden. In Versus modus speel je tegen een vriend of vriendin. Bestuur allebei een robot en ga het gevecht aan! Geef een enkele stoot of ga vol in de aanval met een dubbele stoot. Kun jij je tegenstander KO slaan?

In Challenge modus vecht je tegen de andere robot die computergestuurd terug zal vechten. Robo Kombat staat garant voor urenlang speelplezier!

 • Set bestaande uit 2 robots en 2 controllers
 • Robots zijn eenvoudig te bedienen met de controller
 • Geef een enkele of een dubbele stoot
 • Voorzien van stoere geluidseffecten
 • Robot werkt op 3 x AA batterijen (niet meegeleverd) en de controller werkt op 2 x AAA batterijen (niet meegeleverd)
 • Leeftijdsindicatie: 5 jaar+

Zat er wat leuks tussen? Ja toch zeker! Als jij jouw favoriet gevonden hebt, dan nodigen we je uit om deze te delen met de deelknoppen hieronder. Wie weet welk vriendje een zelfde robot heeft als jouw kleine en dan kunnen ze samen spelen.

Heb je nog niet het perfecte speelgoed gevonden. Geen nood. Lees dan hier verder