Kinderhorloges kopen? Check onze top-10Kinderhorloge digitaal VUBIO
Ga naar laagste prijs
bol.com
Laatst bijgewerkt: 07/06/2024 - 04:35

Kinderhorloge PAW Patrol Chase Projector
Ga naar laagste prijs
bol.com
Laatst bijgewerkt: 07/06/2024 - 04:35

Kinderhorloge GPS KUUS. W1
Ga naar laagste prijs
bol.com
Laatst bijgewerkt: 07/06/2024 - 04:35

Kinderhorloge waterdicht van Zoluka
Ga naar laagste prijs
bol.com
Laatst bijgewerkt: 07/06/2024 - 04:35

Kinderhorloge bellen Play (Roze)
Ga naar laagste prijs
bol.com
Laatst bijgewerkt: 07/06/2024 - 04:35

Kinderhorloge met alarm
Ga naar laagste prijs
bol.com
Laatst bijgewerkt: 07/06/2024 - 04:35

Kinderhorloge analoog Lorus R2317HX9
Ga naar laagste prijs
bol.com
Laatst bijgewerkt: 07/06/2024 - 04:35

Kinderhorloge met stappenteller
Ga naar laagste prijs
bol.com
Laatst bijgewerkt: 24/06/2024 - 04:02

Kinderhorloges kopen, je hebt ze tegenwoordig in alle soorten en maten. Om over kleuren nog maar niet te spreken. En wat wil je dan? Met GPS of zonder? Analoog of digitaal? Nog belangrijker, welk horloge zou jouw kleine ook echt mooi vinden. Want als het niet leuk/mooi is, dan trekken ze het horloge niet aan.

Wij zijn persoonlijk fan van GPS. Het geeft een veilig gevoel dat je weet waar je kind is. En het is fijn dat je ze altijd direct kunt bereiken. Want tegenwoordig gebeuren er toch af en toe hele rare dingen en dan wil je snel kunnen schakelen en contact op kunnen nemen met je kleine.

Wat is een kinderhorloge?

Nou, dat is makkelijk. Tegenwoordig kun je namelijk horloges kopen die alle functies hebben die je maar kunt wensen en die toch ook voor kinderen zijn. Het enige verschil met een volwassen horloge is dat jouw kids waarschijnlijk een kleurrijk ontwerp willen en leuke plaatjes op het horloge.

Voor de rest is het handig om rekening te houden met de kleine polsjes. Dus kies voor een horloge met een kleine ‘kast’ en een bandje dat een beetje knap sluit om de polsen van jouw kids. Dan ben je er al. En hoe meer functies erop zitten hoe liever toch. Bellen, spelletjes en dat soort dingen zijn altijd leuk.

Waar op letten bij het kopen van een kinderhorloge?

In groep 3 is het zo ver, dan gaan kids echt leren klokkijken. Maar natuurlijk wel op een klok met wijzers. Wij zouden je dan dus ook adviseren om een horloge te kopen met wijzers, of in ieder geval een horloge waar wijzers op kunnen. Vaak zie je bij digitale horloges dat je het scherm aan kunt passen en dan zou je een layout kunnen kiezen met wijzers.

En zijn jouw kids helemaal ingewijd in het klokkijken en maakt het niet meer uit of ze wijzers of cijfers zien, dan kunnen ze altijd zelf kiezen wat de fijnste instelling is. Als ze maar op tijd thuiskomen voor het eten toch!

Wat kost een kinderhorloge?

Voor een paar euro kun je al een kinderhorloge kopen. We hebben exemplaren gezien van 5 euro. Dus dat valt mee. De duurste horloges die we gevonden hebben gaan door de 200 euro. Maar daar heb je dan ook wel wat voor, alle toeters en bellen zitten erop.

Waar is een kinderhorloge van gemaakt?

Een kinderhorloge bestaat in feite uit 2 stukken: de kast en het bandje. Het bandje kan van metaal zijn, van kunststof/plastic of van leer. Ikzelf heb problemen met bepaalde metaalsoorten, slaat mijn huid groen van uit. Dus ik heb zelf liever leer of kunststof. Is iets wat je wilt ontdekken bij je kleine wat het beste past.

En dan de kast, die is vaak van metaal of kunststof. Ook hier, als je niet tegen metaalsoorten kunt dan is een kunststof omhulsel van de kast natuurlijk heel erg fijn.

Waarom is een kinderhorloge goed voor jouw kleine (en voor jezelf)?

Nou, ik weet nog heel goed dat mijn ouders blij waren dat ik een horloge had. Was de smoes ‘ik wist niet dat het al zo laat was’ met een pracht van een klap uit mijn handen geslagen. Die vlieger ging niet meer op. En voor mij was het ook fijn, geen gedoe meer. Ik wist altijd hoe laat het was en zorgde wel dat ik op tijd thuis was.

Toen ik jong was hadden we alleen horloges met wijzers en heel af en toe een digitale. Maar GPS, bellen en spelletjes zaten er echt niet op. Nu kan dat allemaal wel en het is toch heel erg fijn als je op je eigen telefoon kunt zien waar jouw kids uithangen. Ik zou dus zelf altijd een horloge met GPS voor mijn kids kiezen. Als het bestaat, waarom niet.

We hebben een top-10 opgesteld met voor elk wat wils, van goedkoop naar duur. Van stoer naar lief en weer terug. Laat je inspireren, neem een beslissing en ga dan op zoek naar het allermooiste exemplaar wat je in die soort kunt vinden. Ready to be inspired? Lees dan snel verder.

1. Kinderhorloge roze La Rosa Princesa Hart Rosé

Dit schattige horloge heeft een bandje van leer en dat zit super lekker. De wijzerplaat wordt versierd door een glinsterende zilveren hart en de kast van het horloge is in de kleur rosé. Klinkt goed of niet? Jouw kleine ‘vergeet’ nooit meer hoe laat het is. En het kinderhorloge is leverbaar in nog veel meer gezellige kleurtjes.

 • Echt lederen bandje met stalen sluiting
 • Metalen horlogekast
 • Stalen onderkant
 • Mineraalglas
 • Diameter horlogekast: 27 mm
 • Japanse uurwerk
 • 5 ATM (spatwaterdicht)

2. Kinderhorloge met Stopwatch en is Waterdicht

Of dit een compleet kinderhorloge is? Wij dachten van wel. Zo heeft het onder andere alarm, datumaanduiding en een chronograaf. De backlight zorgt er voor dat dit horloge ook in het donker goed te lezen is. Door het lichte materiaal zit het horloge comfortabel om de pols en omdat het 5 ATM waterdicht is, kan je er gerust mee onder de douche!

Het horloge is geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 5 jaar.

 • Datum
 • Backlight
 • Stopwatch
 • EL Backlight
 • Lengte band: ca. 21.5 cm
 • Breedte band: 15 mm
 • Materiaal band: Silliconen
 • Diameter kast: 36 mm
 • Hoogte kast: ca. 14 mm
 • Materiaal glas: Plexiglas
 • Gesp: Stainless steel
 • 5 ATM Spatwaterbestendig
 • 12/24 uur display
 • Uurwerk: Digitaal
 • Inclusief geschenkdoosje

3. Kinderhorloge digitaal

Kinderhorloge digitaal VUBIO
Ga naar laagste prijs
bol.com
Laatst bijgewerkt: 07/06/2024 - 04:35

Met een VUBIO Kinder Smartwatch heb je een echte all-in-one smartwatch voor je kleine. Je kunt eenvoudig zien waar je kindje is en je kunt van beide kanten met elkaar bellen. Dat geeft toch een super veilig gevoel! Hier is natuurlijk wel een simkaart voor nodig.

Woon je in Nederland, dan wordt de simkaart kosteloos geregeld. Daarbij heeft de VUBIO Kinder Smartwatch nog een camera en een leuk en leerzaam rekenspelletje!


4. Kinderhorloge PAW Patrol Chase Projector

Kinderhorloge PAW Patrol Chase Projector
Ga naar laagste prijs
bol.com
Laatst bijgewerkt: 07/06/2024 - 04:35

Heb je dit horloge van Paw Patrol al gezien? Dit supercoole horloge geeft niet alleen de tijd weer maar heeft ook een ingebouwde projector! Dit horloge is dus niet alleen een digitaal horloge maar het bevat ook nog 24 projectie afbeeldingen van de populaire kinderserie PAW Patrol. De behuizing is afneembaar van het polsbandje om ook afzonderlijk gebruik te maken van de projector.

Wat je moet doen als je dit horloge koopt? Verwijder het polsbandje om het zegel aan de achterkant te verwijderen, hiermee activeer je het horloge. Plaats vervolgens het polsbandje terug en met de twee knopjes aan de voorzijde kunt je nu de datum en tijd aanpassen. Let op: vergeet niet om het pinnetje achter het horloge (tussen het horloge en het bandje) eruit te halen. Als je dat niet doet, dan doet de projector het niet.

Aan de rechterkant van het horloge bevindt zich de projector en met een draaiende beweging is de scherpte aan te passen om een duidelijk beeld te krijgen. Hoe verder van de muur, hoe groter het plaatje! Het knopje aan de linkerkant is het aan/uit knopje van de projector en tegelijkertijd het knopje om van afbeelding te veranderen.

Jouw kids zullen urenlang plezier beleven met dit horloge!


5. Kinderhorloge GPS KUUS

Kinderhorloge GPS KUUS. W1
Ga naar laagste prijs
bol.com
Laatst bijgewerkt: 07/06/2024 - 04:35

Willen jouw kinderen nieuwe dingen ontdekken en zijn ze daarmee niet altijd meer binnen jouw zicht. En geeft je dat de kriebels? Dan is dit horloge van KUUS voor jou. Wat heeft dit horloge namelijk allemaal?

 • Zit je kleine in de problemen, dan kan hij/zij je makkelijk bereiken met de SOS knop.
 • Je ziet meteen waar jouw kleine is, dat zie je namelijk op je eigen smartphone.
 • Werkt in heel Europa.
 • Het horloge wordt geleverd met een gratis simkaart van een betrouwbaar KNP netwerk.
 • Mag jouw kleine in een bepaald gebied zijn en op andere plekken niet? Komt jouw kind buiten het veiligheidsgebied wat je hebt ingesteld dan krijg je een melding.
 • Het horloge is super makkelijk in te stellen, binnen enkele minuten te gebruiken.
 • Nauwkeurigheid GPS: 10 meter.
 • Materiaal: kunststof en siliconen bandje.
 • Accuduur 24 uur.
 • Gratis app.
 • IP54 spatwaterdicht.
 • Telefoonboek voor 10 contacten.
 • Minimale polsmaat 10 cm.
 • Je hoeft niet zelf bij te houden of de batterij nog vol is, je krijgt namelijk een melding als de batterij leeg raakt.
 • Horloge trilt bij oproep of bericht.
 • Is jouw kleine een slimmerik en doet hij/zij het horloge uit? Je krijgt meteen een melding.
 • Zonder maandelijks abonnement. Alleen de gebruikelijke telefoon- of/of internetkosten.
 • Heb je meerdere kinderen die je in de gaten wilt houden? Dat kan. Je kunt meerdere horloges tegelijk volgen.

6. Kinderhorloge waterdicht

Kinderhorloge waterdicht van Zoluka
Ga naar laagste prijs
bol.com
Laatst bijgewerkt: 07/06/2024 - 04:35

De Zoluko Kinder Smartwatch geeft je voortaan een gerust gevoel wanneer je kind van huis is. Je kunt namelijk eenvoudig spraakberichten met elkaar uitwisselen vanaf je telefoon, en je kind vanaf zijn of haar smartwatch. Dit is niet alleen fijn in noodgevallen, maar ook wanneer het eten klaar is en je kind buiten aan het spelen is. Daarnaast is het ook mogelijk om een tijdslot in te stellen zodat de smartwatch vergrendeld is wanneer je kind op school zit.


7. Kinderhorloge bellen One2track Connect Touch GPS Smartwatch

Kinderhorloge bellen Play (Roze)
Ga naar laagste prijs
bol.com
Laatst bijgewerkt: 07/06/2024 - 04:35

Zoek jij een GPS horloge maar wil jouw kleine wel roze? Die is er ook gewoon, kijk maar eens naar deze One2track. In het horloge kunnen 10 telefoonnummers worden ingesteld die via de touchscreen van het horloge kunnen worden gebeld. Via de knop aan de zijkant van het horloge kan een SOS alarm gegeven worden. Met de Nederlandse one2track app kun je precies zien wat de locatie van het horloge is. Verder heeft het horloge nog extra functies zoals het versturen van gesproken en geschreven berichten en een stappenteller.

Functies Connect Touch:

 • Digitale tijdweergave
 • Telefoonboek tot 10 telefoonnummers
 • SOS knop
 • Verzending gesproken en geschreven berichten
 • Stappenteller
 • Alarmfunctie
 • Instellen school- en stiltetijden
 • Intercomfunctie
 • Positiegeschiedenis
 • Veiligezones instellen

De GPS horloges van one2track maken gebruik van een uniek positioneringssysteem genaamd I-GPS. I-GPS is exclusief ontwikkeld door one2track en is een positioneringsintelligentie die GPS, GSM en WIFI zenders kan ‘leren’. Door deze informatie slim te analyseren en te combineren met verschillende externe (Google) databases kan I-GPS zeer nauwkeurige locaties berekenen, óók binnenshuis.

Het GPS horloge van one2track wordt geleverd inclusief prepaidsimkaart en starttegoed. In de one2track GPS app zie je overzichtelijk het verbruik en kun je direct het prepaidsaldo opwaarderen met IDEAL en Bankcontact (Belgie).

Tip: Als je vindt dat de accu te snel leeg gaat, dan heeft dit te maken met de hoge GPS werkmodus waarin je het horloge hebt gezet. Het horloge heeft 3 modussen, 10 minuten, 5 minuten of 10 seconden positionering. Hoe hoger de frequentie van de positionering des te sneller zal de accu leeg zijn. Vanuit de app is het ook mogelijk om een eenmalige ‘ververs locatie’ te doen. Dit geeft direct een locatie zonder dat de accu snel leeg loopt.


8. Kinderhorloge met alarm

Kinderhorloge met alarm
Ga naar laagste prijs
bol.com
Laatst bijgewerkt: 07/06/2024 - 04:35

Dit complete kinderhorloge heeft een groot aantal functies. Zo heeft het onder andere alarm, datumaanduiding en een chronograaf. EL backlight zorgt er voor dat dit horloge ook in het donker goed te lezen is. Door het lichte materiaal zit het horloge comfortabel om de pols en omdat het 5 ATM waterdicht is, kan je er gerust mee onder de douche!

Het horloge is geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 5 jaar.


9 Kinderhorloge analoog van Lorus

Kinderhorloge analoog Lorus R2317HX9
Ga naar laagste prijs
bol.com
Laatst bijgewerkt: 07/06/2024 - 04:35

De nieuwe Lorus R2317HX9 is leuk vlot blauw kinderhorloge. De kast is gemaakt van blauw kunststof en het horlogebandje is van blauw rubber en het glas is gehard mineraal glas.

Naast 2 jaar volledige Lorus garantie is het horloge waterdicht en dus geschikt om mee te zwemmen.


10. Kinderhorloge met stappenteller

Kinderhorloge met stappenteller
Ga naar laagste prijs
bol.com
Laatst bijgewerkt: 24/06/2024 - 04:02

Deze smartwatch helpt jouw kind het ultieme uit zichzelf te halen en heeft alles wat je van een smartwatch verlangt. Misschien is het wel de hoogste tijd om de gezondheid, slaap en nog veel meer van jouw kind goed onder de loep te nemen.

De handige functies zijn verwerkt in een adembenemend design.


Zo, jouw kleine heeft nooit meer een excuus om te laat thuis te komen. ‘Ik wist niet hoe laat het was’ kan niet meer. We zijn natuurlijk benieuwd, zat er iets voor je tussen? Ga je meteen een paar kinderhorloges kopen? Laat het ons weten en laat een reactie achter. Vinden we leuk!

Heb je het perfecte cadeau voor jouw kleine op deze pagina niet gevonden? Misschien wil jouw kleine liever zelf sierraden maken?