Interactief speelgoed kopen, kies het allerleukste


Beertje het is bedtijd!
Ga naar laagste prijs
bol.com
Laatst bijgewerkt: 10/05/2024 - 04:34


Ik Leer Vormen en Kleuren
Ga naar laagste prijs
bol.com
Laatst bijgewerkt: 10/05/2024 - 04:34

Ik Leer Lezen
Ga naar laagste prijs
bol.com
Laatst bijgewerkt: 10/05/2024 - 04:34Ik Leer Tegenstellingen
Ga naar laagste prijs
bol.com
Laatst bijgewerkt: 10/05/2024 - 04:34

Kroko Loko Kinderspel
Ga naar laagste prijs
bol.com
Laatst bijgewerkt: 10/05/2024 - 04:34

Jumbo kinderspel kleurentorentjes 19 cm
Ga naar laagste prijs
bol.com
Laatst bijgewerkt: 10/05/2024 - 04:34

Interactief speelgoed is altijd leuk, of jouw kleine nu nog maar een baby is of dat je kids al zo groot zijn dat ze leren lezen en schrijven. Interactief speelgoed kan altijd. Leuk en leerzaam, de natte droom van iedere ouder. Maar wat is er allemaal op dat gebied en je wilt natuurlijk graag weten wat andere ouders en grootouders van dit speelgoed vinden. Daarom hebben we speciaal gelet op de reviews. Lees dus snel verder en check onze top-10.

1. VTech Baby 5 in 1 Letter Locomotief Interactief Speelgoed

De VTech 5 in 1 Letter Locomotief is eenvoudig om te bouwen en te gebruiken als een loopwagen, loopfiets, tafeltje, activiteitenpaneel en trekkarretje.

Speel met de 13 blokjes en leer spelenderwijs letters, letterklanken, voorwerpen en meer! Druk op de cijfertoetsen om kennis te maken met cijfers en dieren én stop de blokjes in de magische tunnel om te leren tellen. De 5 knipperende toetsen laten kennismaken met kleuren en het dagelijkse weer. De bewegingssensor activeert treingeluiden en vrolijke melodietjes.

 • In totaal heeft de locomotief 10 activiteiten, zoals een walkietalkie en een interactief boekje, die de grove en fijne motoriek stimuleren.
 • De 5 in 1 Letter Locomotief werkt op 3 AA-batterijen.
 • Met 10 melodietjes en 4 gezongen liedjes 2 speelstanden om te ontdekken.
 • Stevig en duurzaam design.
 • Regelbaar volume.
 • Automatische uitschakeling.
 • Geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar.

2. Beertje het is bedtijd!

Beertje het is bedtijd!
Ga naar laagste prijs
bol.com
Laatst bijgewerkt: 10/05/2024 - 04:34

Ja hoor, interactief speelgoed kan ook een boek zijn. Sterker nog, het is de winnaar van het leukste kinderboek: The Indie Awards! Helpt jouw kleine Beertje om naar bed te gaan? Poets zijn tanden en maak hier geluiden bij, zoek zijn blauwe pyjama en zoek wat er bij jou om je heen blauw is, dek hem toe, zing een liedje en nog veel meer!

Voor jonge kinderen is het het niet gemakkelijk om alleen maar te luisteren als ze worden voorgelezen. Ze willen meedoen, meehelpen en samen lezen! Daarom zijn er in dit boek korte opdrachten verwerkt, zodat kinderen actief betrokken zijn bij het verhaal! Hierdoor blijft de aandacht van kinderen er langer bij en kan er van jongs af aan écht samen worden gelezen! Leuk voor een dreumes, peuter en kleuter!

3. BABY born® Interactieve Babypop 43cm

Deze BABY born is zo lekker zacht! Perfect om mee te knuffelen. Haar lijfje is zachter en soepeler geworden, zodat de levensechte functies (die allemaal werken zonder batterijen) nog makkelijker zijn om mee te spelen.

BABY born’s armpjes zijn nu nog beweeglijker, waardoor het aan- en uittrekken van haar kleurrijke kleding kinderspel is. BABY born eet dolgraag haar babyhapje van haar bordje met een lepel, en haar favoriete drankje is water uit haar flesje.

Als ze verdrietig is, huilt ze echte poppentranen wanneer je haar zachte bovenlijfje indrukt. Misschien huilt ze omdat ze naar de wc moet? Als je op de nieuwe zachte buikknop drukt, doet het poppetje een plasje. Ze doet zelfs een grote boodschap!

Zodra ze zichzelf moe heeft gemaakt, sluit ze haar blauwe ogen om te gaan slapen als je haar op haar rug legt. Het is helemaal leuk als ze ook nog haar duim in haar mond heeft natuurlijk. De set basisartikelen omvat een roze bodysuit en een mutsje met schattige oortjes.

Bevat 1 potje, 1 luier, 1 bord met lepel, 1 portie pap, 1 fles, 1 speentje met ketting, 1 geboortebewijs en vriendschapsarmbandjes voor je kleine en voor de pop.

4. Ik Leer Vormen en Kleuren

Ik Leer Vormen en Kleuren
Ga naar laagste prijs
bol.com
Laatst bijgewerkt: 10/05/2024 - 04:34

Met ‘Ik Leer Vormen en Kleuren’ leert jouw kleine met behulp van zes spelletjes alles over vormen en kleuren. Maar ook silhouetten herkennen, de woordenschat vergroten en verbanden leggen. Kan jij een afbeeldingen met dezelfde vorm of kleur vinden? Maak zo de grote lottokaart compleet. De spelletjes lopen op in moeilijkheidsgraad.

Inhoud:
4 Lotto kaarten
48 Fiches

Geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.

5. Ik Leer Lezen

Ik Leer Lezen
Ga naar laagste prijs
bol.com
Laatst bijgewerkt: 10/05/2024 - 04:34

Met ‘Ik Leer Lezen’ leren jouw kids spelenderwijs lezen en woordjes spellen.

Alle woordjes zijn zorgvuldig gekozen. Ze bestaan uit maximaal 5 letters en sluiten aan bij de woordenschat van een kind van 5 jaar. Het speciale lettersysteem zorgt ervoor dat kinderen zelfstandig kunnen oefenen. Door de speciale achterkant van de blokjes passen ze namelijk alleen op de juiste plek.

‘Ik leer lezen’ bevat 15 kaarten met 90 opdrachten op 3 verschillende niveaus: woordjes naleggen, begin-, eind- en tussenletters zoeken, woordjes spellen. Alles netjes opgeborgen in een handige koffer. Zo kun je het spel overal mee naartoe te nemen.

Inhoud:

 • 1 koffer
 • 15 kaarten
 • 90 plastic blokjes

6. Ravensburger tiptoi® Starter Set Wereldatlas

Met tiptoi Starter Set Wereldatlas gaan jouw kids op een reis rond de wereld en leren ze continenten, zeeën, landen en hoofdsteden kennen. Ze tippen zelf met de tiptoi op de plaatjes in het boek of op de kaart en horen daarbij passende geluiden, liedjes en spannende informatie. Met de vele zoek-, tel- en quiz-spellen wordt hun kennis op een speelse manier uitgebreid en de liedjes nodigen uit om mee te zingen.

Inhoud:

 • 1 tiptoi stift (de audiobestanden staan al op de stift)
 • Verbindingskabel
 • 1 tiptoi boek: ‘Mijn grote wereldatlas’
 • tiptoi wereldkaart (speciaal voor deze starter set)
 • Exclusief 2 AAA batterijen
 • Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar

7. Haba Rijgspel Peuterspeelgoed Op de boerderij

Kleine rijgkampioenen hebben de keuze, want je kunt gewoon vrij gaan rijgen. Of je kijkt eerst naar het voorbeeldboekje.

Inhoud:

 • 2 rijsnoeren met stal;
 • 8 houten figuren: koe, kalf, paard, veulen, klaverblad, bloem, melkbus, hoefijzer;
 • 4 opgavenkaarten;
 • 1 zakje;
 • Materiaal: beukenhout*;
 • Vanaf ca. 1,5 jaar.

* Dit artikel heeft een keurmerk dat bevestigt dat het materiaal afkomstig is uit duurzaam en verantwoord beheerde bossen.

8. Ik Leer Tegenstellingen

Ik Leer Tegenstellingen
Ga naar laagste prijs
bol.com
Laatst bijgewerkt: 10/05/2024 - 04:34

Owwww, dit is lastig! Maar met ‘Ik leer tegenstellingen’ leren kinderen spelenderwijs afbeeldingen omschrijven, tegenstellingen herkennen, de woordenschat vergroten en verbanden leggen. Als een kind 2 jaar oud is, begint het zijn taal te ontwikkelen. ‘Ik leer tegenstellingen’ speelt hierop in met zes spelletjes, om alleen of samen mee te spelen.

Herken jij de tegenstelling? Puzzel dan de tegengestelde afbeeldingen aan elkaar.

Inhoud:

 • 12 puzzels
 • Spelregels in kleur

9. Kroko Loko Kinderspel

Kroko Loko Kinderspel
Ga naar laagste prijs
bol.com
Laatst bijgewerkt: 10/05/2024 - 04:34

Kroko Loko is een superleuk dierenmemo-spel waarmee jonge kinderen spelenderwijs leren dieren herkennen, samen spelen en onthouden. Want Kroko Loko heeft altijd grote trek. Het maakt hem niet uit wat voor dier het is, als hij maar te eten krijgt. En hoe meer hij eet, hoe langer hij wordt! Jij kunt Kroko Loko voeren door te onthouden waar de juiste dierenkaartjes liggen. Wie maakt de langste krokodil?

Inhoud:

 • 4 krokodillen: 4 kopstukken, 4 staartstukken
 • 28 dierenkaartjes
 • 1 grote kroko-dobbelsteen
 • Spelregels
 • Kroko Loko kan je met 2 tot 4 personen spelen en is geschikt voor spelers vanaf 4 jaar

10. Kleurentorentjes Kinderspel Kleuren Leren

Jumbo kinderspel kleurentorentjes 19 cm
Ga naar laagste prijs
bol.com
Laatst bijgewerkt: 10/05/2024 - 04:34

Met Kleurentorentjes van Jumbo leren jonge kinderen spelenderwijs kleuren herkennen, samen spelen en concentreren. Wie heeft als eerste zijn torentje compleet en de houten kralen in de juiste volgorde? Rood, wit, blauw… dobbel en bouw! De kleurentorentjes hebben zes kralen: rood, wit, blauw, oranje, geel, groen. Bouw jij als eerste jouw kleurentorentje?

Inhoud:

 • 4 kleurentorentjes
 • 24 gekleurde houten kralen
 • 1 kleurendobbelsteen
 • Spelregels
 • Kleurentorentjes kan je met 2 tot 4 personen spelen en is geschikt voor spelers vanaf 3 jaar

Zat er wat leuks tussen? Ja toch zeker! Als jij jouw favoriet gevonden hebt, dan nodigen we je uit om deze te delen met de deelknoppen hieronder. Wie weet wie je met jouw ervaringen inspireert.

Heb je nog niet het perfecte speelgoed gevonden. Geen nood. Lees dan hier verder