HolograFX

Met HolograFX ben jij de ster van je eigen holografisch avontuur. Als Agent FX help je Jeff en zijn team de wereld te redden. Met de stunts op het fraaie 3D-toneel laat je iedereen versteld staan. Geef een show vol ongelofelijke acts met hologrammen. Hoe? Download met je smartphone of iPod Touch de app en laat hologrammen verschijnen en weer verdwijnen. Hologrammen van jezelf, van je vrienden of van het publiek. Jij kent de geheimen, de toeschouwers zullen hun ogen niet geloven.

HolograFX App

Om het HolograFX spel te kunnen spelen heb je een smartphone of iPod Touch nodig. De gratis app is beschikbaar voor Android en iOs. Vind je het lastig om je voor te stellen wat de mogelijkheden van deze goocheldoos van de 21e eeuw zijn? Dan kun je het beste even onderstaande filmpjes bekijken.

HolograFX Review

HolograFX is genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2013. De mening van de verkiezingspedagoog over dit bijzondere spel;

Dit type speelgoed past helemaal in de moderne tijd bij moderne met tablets, smartphone, iPads, enz. groot geworden jongeren. Je maakt een foto met je tablet van je vriendje en tovert dat vriendje om in een magisch hologram en je laat hen, op jouw tablet, smartphone of zo, komen en gaan in mysterieuze achtergronden en met mysterieuze muziekjes. HolograFX vraagt fantasie, want je moet een act en plot bedenken; vraagt enig technisch gevoel, want je moet gebruik maken van de meest moderne techniek van vandaag de dag. Het vraagt ook creativiteit, want je wilt het ook erg mooi en spannend maken.

Duo-SVHJ--NL-BE

Ga naar laagste prijs

Extra informatie

LandEngeland, Nederland, Nederland
WinnaarsDubbel Genomineerd
Jaar
Leeftijdscategorie9+ Jaar

Productgalerij

HolograFX Speelgoed van het Jaar 2013