FurReal Cubby de Beer – Interactieve Knuffel

FurReal Cubby, de nieuwsgierige interactieve knuffelbeer, is een droomvriendje voor kinderen vanaf vier jaar. Een vriendje dat altijd met plezier mee op avontuur gaat of aan het eind van de dag tegen je aan kruipt voor een knuffel. Cubby heeft een 3 in 1 accessoire om hem eten en drinken te geven en om zijn vacht te borstelen.

Hij is een nieuwsgierig welpje dat graag wordt opgetild en geknuffeld (hij knuffelt je terug!), kiekeboe speelt en zelfs af en toe een dansje waagt. En niet te vergeten: etenstijd! Geef hem zijn fles en luister naar zijn eetgeluidjes. Hij is ook een echte kletskous – als je tegen hem praat dan brabbelt hij terug. In slaapmodus doet deze schattige beer zijn oogjes dicht, maakt slaapgeluidjes en speelt een van zijn vijf minuten durende slaapliedjes. Welterusten Cubby! Zijn expressieve gezichtje heeft bewegende ogen, neus en mond – een superschattig welpje. Met meer dan 100 geluid- en bewegingscombinaties is dit écht een droomvriendje voor kinderen!

Let op: Cubby de Beer werkt op 4 C LR14 batterijen. Deze batterijen zijn niet inbegrepen.

Ga naar laagste prijs
Cubby is een leuke grote beer om veel mee te knuffelen, voelt heerlijk zacht aan en is lekker aaibaar. Je nieuwe favoriete maatje. De beer heeft een goede mimiek, bewegingen die er heel echt uitzien en heel handig: alle accessoires (beker, kam en eten) kunnen in elkaar geklikt worden.
Jury Speelgoed van het Jaar

Extra informatie

Jaar2019
LandNederland
Leeftijdscategorie3-5 Jaar

Productgalerij

FurReal Cubby de Beer - Interactieve Knuffel1