De speelgoed garage die je echt wilt hebben

Een speelgoed garage is geen wens maar een must als jouw kleine helemaal blij wordt van auto’s. Dan heb je ruimte nodig om al die schatten te parkeren en om er op een veilige plek mee te kunnen rijden. En dat kan, er is zoveel leuks te koop. Kijk dus snel verder en dan heb jij meteen het allerleukste cadeautje voor jouw kleine.

1. Hape Houten stevige speelgoed garage

Ga naar laagste prijs
bol.com
Laatst bijgewerkt: 05/06/2023 - 04:25

O mannekes, dit is niet zomaar een speelgoed garage. Met een speciaal platform om een helikopter te laten landen en een benzinepomp om te tanken is dit meteen een complete technische basis. Gegarandeerd urenlang speelplezier dus.

2. Janod Garage Brandweerkazerne

Ga naar laagste prijs
bol.com
Laatst bijgewerkt: 05/06/2023 - 04:25

Wil je een garage of een brandweerkazerne? Worden jouw kids dan even blij dat het allebei kan!

Aanbevolen leeftijd (min): 3 jaar.
Breedte: 450 mm.
Diepte: 300 mm.
Hoogte: 360 mm.
Verpakkingsinhoud: 10 accessories (2 auto’s, 1 helikopter, 1 ladder, 1 verkeerslicht, 3 brandweerpoppetjes, vuur en een blusapparaat)

3. Wader Luxe Parkeergarage – speelgoed garage met lift

Ga naar laagste prijs
bol.com
Laatst bijgewerkt: 05/06/2023 - 04:25

Het autopark van Wader is een luxe parkeergarage met maar liefst 4 verdiepingen. Deze stoere garage is uitgebreid met een wasstraat, tankstation, een autoweg met verkeersborden en een echte autolift.

4. Cars 3 Garage Inclusief 4 Auto’s

Bedenk spannende race-avonturen met de Cars 3 Garage inclusief 4 auto’s! Race en claim je overwinning met je favoriete auto’s uit de film!

Cars liefhebbers beleven veel plezier op de drie verdiepingen van de garage, een echt werkende lift, plaats voor een pit stop, parkeergarage en 5 racers, inclusief Bliksem McQueen.

Elke auto bevat iconische details uit de film net als de hele garage met Cars-accessoires. Ideaal dus voor Cars fans van 4 jaar en ouder.

5. Houten garage Bandits Parking Experience

Houten speelgoedgarage Bandits Parking Experience van het merk Bandits & Angels. Stevige garage voorzien van lift (handbediend), helikopterplatform en voldoende parkeerplaatsen voor de auto’s van jouw kids. Inclusief slagboom, verkeersborden en vier auto’s.

6. PLAYMOBIL 1.2.3 Werkman met sorteer-garage

In zijn ruime truck brengt jouw kleine een waardevolle lading naar de sorteer-garage. Hij rijdt zorgvuldig achteruit op de oprijplaat, de laadbak gaat open en de lading glijdt de sorteer-garage in. Dat was gemakkelijk. Dat maakt werken leuk!

De speelset bestaat uit een sorteer-garage, een vrachtwagen met een kantelbare laadbak, verschillende soorten goederen: bakken, zak, pakket en andere accessoires. De sorteerfunctie in het dak stelt kleine kinderen in staat om vormen te herkennen en objecten correct toe te wijzen.

De speelset is ideaal voor kinderen vanaf 18 maanden. Met ronde vormen, felle kleuren en geen kleine onderdelen om in te slikken. De speelset is veilig, van hoge kwaliteit en zowel kinderen als ouders kunnen genieten.

7. Hot Wheels City Ultieme Garage (vernieuwde versie)

Nieuw: de ULTIEME uitdaging in de HOOGSTE Ultieme Garage tot nu toe, met eindeloos veel mogelijkheden voor het bedenken van verhalen en actie met voertuigen! Deze enorme speelset bevat parkeerplaatsen voor meer dan 100 voertuigen en een verrassende vijand in de vorm van een Robo T-Rex die de fantasie van kinderen zal prikkelen! Kinderen kunnen de voertuigen helemaal naar boven vervoeren in de zelf te bedienen lift met plek voor twee auto’s. Ze kunnen met de auto’s naar beneden racen door de verdiepingen van de garage!

Inclusief 2 Hot Wheels voertuigen op schaal (1:64) en bevat ook een mogelijkheid voor spelen met Hot Wheels ID! Verbind de Hot Wheels ID Portal (apart verkrijgbaar) om de extra speelmogelijkheid te ontgrendelen: een auto scannen, tegen tegenstanders racen, uit de klauwen van Robo T-Rex ontsnappen en winnen!

8. VTechToet Toet Auto’s Disney Mickey’s autogarage speelgoed

Woehoe!

 • Tijd voor een onderhoudsbeurt in Mickey’s Garage!
 • Rijd met Mickey en zijn Pick-up truck of andere (Disney) Toet Toet Auto’s (apart verkrijgbaar) naar de benzinepomp om te tanken of neem de lift en stop op de eerste verdieping bij de wasstraat
 • Verbind de garage met andere speelsets en bouw je eigen Disney Toet Toet Auto’s stad
 • Beweeg de voertuigen over de 7 Magische Sensors en luister naar de vrolijke reacties
 • Deze garage bevat verschillende elementen die de ontwikkeling van motorische vaardigheden bevorderen en uitnodigen om rollenspellen te spelen
 • Met de originele stem van Mickey
 • 6 melodietjes en 3 gezongen liedjes
 • Stevig en duurzaam design
 • Automatische uitschakeling

9. Bosch Speelgoed Parkeergarage speelgoed

Ga naar laagste prijs
bol.com
Laatst bijgewerkt: 05/06/2023 - 04:25

Stoere jongens en meisjes spelen graag met autootjes en leven zich helemaal uit. Deze speelgoed parkeergarage biedt plaats aan al hun favoriete wagentjes. Hij is makkelijk op te bouwen en heeft twee verdiepingen en staat garant voor vele uren speelplezier.

De belangrijkste voordelen van het artikel

 • Degelijke kwaliteit
 • Laat twee auto’s tegelijk naar beneden racen
 • Geschikt voor kinderen vanaf drie jaar

Wat zit er in de verpakking?

 • Speelgoed parkeergarage bestaande uit diverse losse onderdelen en accessoires
 • Twee autootjes

10. Hot Wheels Ultimate Series Mega Garage

Deze Mega-garage geeft jouw coureurtje voor urenlang speelplezier met auto’s! Deze grote verticale garage heeft draaiende wielen waarin je je auto’s kunt opbergen en een racebaan met twee rijbanen waarlangs je je auto’s van boven naar beneden kunt laten scheuren. De hoogte van de Mega Garage is indrukwekkend, maar het is ook een compacte parkeerplaats voor meer dan 50 auto’s.

Geef je auto een servicebeurt in de werkplaats onderin de Mega Garage. En vergeet niet te tanken voordat je je meldt voor de volgende race! En de garage is makkelijk mee te nemen dankzij de handige draaghendel. De garage heeft meerdere verbindingspunten en kan aan andere Hot Wheels speelsets worden bevestigd dus bouw maar door.

 • Berg je auto’s op in de draaiende wielen en draai aan de hendel om ze helemaal bovenin de toren te brengen.
 • Zet de competitie in de hoogste versnelling: race met je vrienden zij-aan-zij over de baan naar beneden.
 • Vergeet niet te tanken en je auto een servicebeurt te geven voordat je begint aan de volgende race.
 • Ideaal voor Hot Wheels fans van 5 jaar en ouder.

Veelgestelde vragen over de speelgoed garage

Een speelgoed garage is niet zomaar wat en daarom snappen we heel goed dat je hier vragen over hebt. Kijk hieronder voor de meestgestelde vragen (en antwoorden natuurlijk):

#1 Kun je zelf een speelgoed garage maken?

Maar natuurlijk kun je zelf een speelgoed garage maken. Als je een handige papa of opa hebt moet dat lukken. En vlak natuurlijk ook oma en mama niet uit, die kunnen dat ook best. Maar heel eerlijk, waarom zou je het doen? Kost heel veel tijd en moeite, en er zijn zoveel mooie exemplaren te koop. Tijd is ook geld.

Dus alleen als je het als hobby ziet zou ik het doen, anders lekker een speelgoed garage kopen. Kijk maar eens in onze lijst hierboven, we hebben de mooiste exemplaren voor je geselecteerd.

#2 Is er ook een garage voor speelgoed?

Een garage voor speelgoed, wat een goed idee! Allsafe en dat soort toko's hebben ruimte zat, maar wil je dat? Je kids worden groter en ouder en op een bepaald moment spelen ze gewoon niet meer met speelgoed. Dan kun je het toch veel beter weggeven, verkopen of weggooien? Ik zou het dus persoonlijk nooit doen, speelgoed bewaren voor later.

Mijn ouders hadden op zolder een hoop oud speelgoed liggen, voor de kleinkinderen dachten ze nog. Nou, die kleinkinderen pakten het nog niet met een tang aan. Doe jezelf een plezier en houd geen garage aan om speelgoed te bewaren. Niet nodig, maak er iemand anders blij mee en dan ben jij er van af.

#3 Welk speelgoed is geld waard en hoort dus in een garage?

Speelgoed dat geld waard is, dat is niet zo heel veel. Dan moet je wel hele speciale exemplaren in huis hebben. Voor de rest van het speelgoed is het alleen maar ballast en vulling van je garage. Waardoor je echte auto er soms niet meer in kan. Wil je dat? Wij zouden het wel weten, weggooien, verkopen of weggeven die handel. En alleen hele speciale exemplaren zijn het waard om te bewaren.

#4 Is een speelgoed garage groot?

Of een speelgoed garage groot is? Dat ligt eraan. je hebt hele kleine garages en ja, je hebt ook hele grote. Van die joekels waar soms met gemak 50 auto's in passen. De vraag is dus hoeveel jouw kleine heeft en wat bij hem/haar past. Daar zouden wij het formaat van de garage op aanpassen. En spelen maar. Met klein maar fijn, of groot groter grootst.

Mooie speelgoed garages of niet? Als jij jouw favoriet gevonden hebt, dan nodigen we je uit om deze te delen met de deelknoppen hieronder. Wie weet wie je met jouw ervaringen inspireert.

Heb je nog niet het perfecte speelgoed gevonden. Geen nood. Lees dan hier verder